Sunday, December 19, 2010

Drengevest, småkager og juletravlhed.....

Vi så DR Juleshow i går aftes i tv. Søren fik besked på at blive i stuen og julehygge (ellers sidder han foran computer eller Playstation). Lise kan godt lide musik, så det passede hende fint. Og der stod Shakin Stevens så og sang....
Lise: Hvem er det?
Far: Han var kendt dengang din mor var ung!
Lise: Hvorfor var han det???????

Jørgen og jeg måtte smile - faktisk var vi også lidt usikre på, hvorfor det nu var at han havde været kendt ;-)

Jeg har ikke blogget i en hel uge, og hvad værre er - jeg har heller ikke fulgt med i andre blogge! Der kan jo være op til flere fantastiske strikkeprojekter og inspiration, som jeg er gået glip af! Men tiden er knap i december, sådan er det bare.


Der er travlt på arbejde og der er mange ting som skal nåes! Når jeg endelig rammer sofaen om aftenen bliver der strikket på vest til Søren. Jeg er kommet et godt stykke, og den bliver færdig til d. 24. december. Jeg når bare ikke alle de fingerløse vanter som skulle gives væk og sendes af sted som julegaver. Men - skidt pyt - de er også gode i foråret, så hvad man ikke når inden jul, kan nåes efter jul - eller til næste jul for den sags skyld!

Jeg har beregnet den 2 størrelser mindre end opskriften, og den passer perfekt. (Det er snefnug på billedet - ikke nullermænd ;-).


I går blev der bagt julesmåkager. Hos er er det ikke de traditionelle, men istedet nogle kakaosmåkager som ungerne har været med til at bage fra de var helt små. Der skal trilles kugler, som skal mases med en gaffel. De triller og jeg maser. Samarbejdet fungerer perfekt. Og så bages der Amerikanske Cookies - med chokolade og mandler. Det skulle have været nødder, men de var ikke i skabet....

6 comments:

Xanita said...

Dejligt med sådan lidt familiehygge. Og du har jo fuldstændig ret i at sådanne nogle gaver kan vente. Jeg havde nogle vilde forventninger til mig selv og mit strik en gang, men nu har jeg lært at tage det stille og roligt og så når jeg det jeg når :-) (det var jo også bare det jeg gjorde førhen, men der fik jeg bare dårlig samvittighed).
Og sikke nogle lækre småkager - de traditionelle er også ved at være godt slidt efterhånden. Jeg kan stadig godt lide vanillekranse og brunkager, men ville ligeså gerne spise dem du viser ;-)

Eva said...

Godt med julehygge i familiens skød. Småkagerne ser lækre ud:)

Irene said...

Lækre småkager - det er også en slags cookies, der er "de traditionelle" her i familien. Sørens vest ser rigtig fin ud.

Anonymous said...

Småkagerne ser mundvandsgenererende lækre ud! Familiehygge skal der til! I går pyntede vi juletræ, og MM var vild med at få lov til at hænge pynt på ;)

Vesten ser for øvrigt ud til at blive rigtig fin!

Lin said...

I december staeser vi alle rundt som "en prut i en kop kefir" og har lynende travelt, saa du er sandelig ikke den eneste der gaar glip af en masse goodies paa nettet. Jeg har saa ovenikoebet den daarlige samvittighed, for jeg vil saa gerne, meeeen man kan altsaa ikke naa det hele. Vesten til Soeren er genial. jeg maa altsaa til at laere at beregne stoerrelser.
Kagerne er lige til at hoppe om bord i. Det er da traditionnelle kager hihi, det er jeres tradition.
Krammi

Tine said...

Sikke da en dejlig vest til Søren.
Den er jeg sikker på han bliver rigtig glad for.

Uhm hvor ser de småkager lækre ud.
Det er flere år siden jeg bagte min sidste julesmåkage.
Ungerne gad ikke spise dem og vi endte altid med at forære dem til børnehave og SFO.
Så det gad jeg ikke bruge tid på.
Men måske man skulle prøve med en anden slags småkager. Så kunne det være de blev spist :-)

Kan du have en rigtig god jul!