Saturday, December 11, 2010

"Haven" - en pigevest fra Rowan

Tidlige morgenbilleder fra fredag morgen med lidt friskt tandpasta ved munden - Lise er på vej til skole iført sin nye vest - Haven - free pattern fra rowan.


Det er faktisk først nu hvor jeg lige skulle finde linket frem på opskriften, at jeg opdager at jeg har glemt kanten på forstykkerne...... ups. Jeg ved ikke rigtig om jeg strikke dem på.


Hot or not: Absolut hot. Jeg har strikket en str. 14-16 år men i tyndere garn/pinde. Vesten er strikket i 100% uld - Juvel fra Schackenmayer på pinde 3½/4. Jeg har lavet en masse om på opskriften hen ad vejen. Bl.a. siger opskriften at vesten skal strikkes i 5 dele, der syes sammen til sidst. Jeg har strikket delene sammen fra raglanindtagningerne, og når jeg laver nr. 2 strikker jeg også forstykker og ryg i et, i stedet for 3 dele. Der er ingen grund til mere montering end højst nødvendigt.


Søren fik huer fra New York af Tine, og han er så glad for dem! "Hold da op mor - de må godt nok have været dyre" (han lagde prisen på flybilletten til). Jeg fortalte jo selvfølgelig, at Tine har en bror i USA, og at hun ikke rejser derover bare for at købe huer ;-)


Lise blev kørt op til sin kusine i går, og kommer hjem igen engang sidst på eftermiddagen. Jeg var til julefrokost i går aftes, og synes jeg har en smule ondt i håret i dag. Jeg kom hjem omkring kl. 24.00 i går aftes til mand og søn, der havde gang i den helt store kort kamp (500/rommy) - de havde spillet i 3 timer.....

Vi snakker om flæskesteg til aftensmad, og sofahygge - synes min energi er begrænset i dag.

I morgen skal Lise og jeg på tur til Den gamle by sammen med en af Lises veninder og hendes mor. Nu håber jeg at der stadig ligger lidt sne, vinteren er en hel del kønnere med end uden.

4 comments:

Eva said...

Det er en vældig fin vest. Du har da ret i, at det er nemmere (og også pænere) at strikke delene sammen.

Mon I når at se sne i Den gamle By? Her tør det hurtigt, undtagen på de veje, hvor der ikke har været ryddet (bl.a. vores). Der er ren skøjtebane.

Tine said...

Hvor er det en dejlig vest!
For mig ser det nu ikke ud til at mangle en kant, men jeg ved jo selvfølgelig heller ikke hvordan den skulle have set ud :-)

Dejligt at Søren kunne bruge huerne.
Jeg tager gerne over og køber flere ;-)
Og tak for i onsdags. Hvor var det bare hyggeligt!

Ann said...

Rigtig sød bolero - vil jeg kalde den.

Jette said...

Åh, hvor er hun sød i den fine vest, dejlig at hun vil have hjemmestrik.