Tuesday, March 29, 2011

Cecilia i vesteform

Den lover godt, synes jeg. Cecilia-vesten. En søster til Cecilia-kjolen. Og også fra Design-Club. Nu mangler jeg kun den flettede halskant. Kittet blev hjemkøbt i efteråret, og jeg bestilte garnet "i samme farve som på billedet". Istedet for den lysgrå, som jeg troede jeg ville modtage, fik jeg tilsendt kittet med garn i en støvet grøn. Derfor har den længe ligget på lager. Men - farven er såmænd ikke så tosset endda. Både til cowboybukser og sorte bukser/nederdel. Jeg synes den ser ud til at have en rigtig fin pasform. Jeg strikker small i bredden og large i længde. Aftensmad - i aften har jeg for en gangs skyld været "kok". Dvs. der er bagt italienske grovboller som er smurt med hvidløgsost (under) og pesto (over). Fyldet er røget laks, masser af salat, avocado, augurk og tomat. Måske ikke det sundeste - men åh hvor det smager. Søren har været hjemme med forkølelse, så huset var ikke fyldt med børn da vi kom hjem. I modsætning til i går, hvor der stod 4 drengecykler parkeret uden for. Jeg synes faktisk det er vildt hyggeligt at komme hjem til et hus fyldt med søde drenge. Det er såmænd ikke sådan at vi mærker dem sønderligt - på nær at der forsvinder en del brød/frugt. Søren kom næsten aldrig i klubben, så vi meldte ham ud. Det hele er faktisk blevet meget lettere. Han må ikke tage gæster med hjem med mindre, der er ryddet op på værelset. Hold da op hvor det virker!!!!! Eneste anke var filmaftenerne. Vi har istedet aftalt, at han gerne må holde en filmaften for drengene i klassen, og så kommer der måske også flere end de 2 der sad i klubben.......

11 comments:

Lis said...

Det er utroligt flot, at skue, det mønster på din bolero/vest. Er det ikke svært at lave snoninger, samtidig med at indtagene bliver lavet ?

Lækkert aftensmad. Kunne jeg godt bruge lige nu, har nemlig haft lang tirsdag, så føler mig noget træt.

Kh. Lis

Gitte said...

Lis - Opskriften fra Design Club er super god, så det er faktisk bare at gøre som der står.
Jeg har altid en seddel, hvor jeg hele tiden "sætter streger" og markerer indtagninger/snoninger, og så går det bare derudaf.

Garn Moster said...

Vesten bliver uden al tvivl lige så smuk som din kjole , det er en skøn model der også er på min to do liste . Jeg bliver vist aldrig arbejdsløs hvad ang. strikke projekter he-he .
Mvh. Birthe

Berit said...

Cecilia-vesten ser ud til at blive ganske vellykket.

Aftensmaden så da ganske sund og lækker ud i mine øjne.

Mht. min manglende opskrift mener jeg at den var i et blad fra sidste år. Det mente hun også i Butik Himmelblå, hvor jeg købte garnet. Måske jeg også kunne spørge hos hende?

Fru Rønne said...

Hvor er den smuk - er vild med snoningerne

Kludemutter said...

Den vest er bare så fin ,)

Ja, det er dejligt med liv i huset.
Godt når de samles hjemme i stedet for på gaden.

Uhm, den sunde burger ser godt ud.

Yt.

Fru Kahr said...

Uha, hvor har du haft fart på. Jeg kommer ikke ud af stedet med "overblik"....men det kræver jo også, at man strikker, og jeg har kun strikket 2-3 pinde siden vi var hos dig sidst:-(

Tine said...

Hvor bliver den skøn!
Min Cecilia kjole er gået lidt i stå. Nye og mere spændende projekter står i kø :-)

Den burger ser da super lækker og sund ud! Ved ikke helt hvad du mener er usundt i den?

Lyder til det er den helt rigtige beslutning med Søren!

Lykke said...

Lovende? - Ja, det tror jeg da nok! Den bliver bare super fin og jeg kan ikke se mig fri for at være lidt misundelig :-)

Lin said...

Det var dog en god idé med den ordning, og drengene synes vel det er 10 gange hyggeligere end i "klubben". Jeg kan altid bedst lide naar pigerne har veninderne her. Saa ved jeg hvor de er, og hvem de er sammen med. Er det at vaere hoenemor??????????(fnis)
Cecilia, jeg er dybt fan. Glaeder mig til jeg kommer hjem, og saa skal der koebes ind til Cecilia i alle former og afskygninger hihi.

Kisser said...

Den er så flot - Cecilia-vesten.
Den står også på min liste over kommende projekter. Uhm, som jeg glæder mig.