Sunday, March 27, 2011

Et gråt af slagsen - lige den rette størrelse!


Jeg har eksperimenteret lidt med størrelsen på Camomille, og var faktisk lige ved at tro at nr. 3 i gråt blev for lille, men nej - det passer helt perfekt i størrelsen. Langt (rigeligt) til at nå rundt om halsen og bindes. Det er nu videnskabeligt bevist ;-) at det vokser ca. 20 cm i bredden i blogning. Det har været ved at gå galt med både det råhvide og det sorte. Det råhvide har været i kontakt med dej til chokoladekage, og det sorte er både blevet klappet inde i både ovnen og opvaskemaskinen. Heldigvis tog ingen af dem skade. Camomille 3 er strikket af 1 tråd Isager Alpaca 1 (ca. 1½ nøgle) og så grå rester fra Cecilia kjolen (Duo) og ribblusen (Tvinni). Farvemæssigt helt ens. Den ene blev anvendt til selve sjalet og den anden til kanten. Jeg besluttede mig for at sjalet var stort nok, når det ene nøgle Isager Alpaca var brugt op, og det viste sig at være en god strategi. Ellers er det lavet helt efter bogen (opskriften).
Jeg lånte Jørgens dankort i går, og så tog jeg i byen og kom hjem med de lækreste cowboy bukser! Trængte til lidt trøst oven på det med armbåndet - men det kan jo ikke nytte at græde over spildt mælk, og heller ikke over tabte armbånd (selv om jeg stort set ærger mig hver 2. minut....)

17 comments:

Strikkeglæde said...

Den nye camomille er ret flot - jeg skal da vist have gang i sådan et.

Jeg føler med dig ang. armbåndet, det er jo uerstatteligt. Man må glæde sig alle de gode ting der er der.

nynne said...

Det ser super lækkert ud - vil give dig ret i at de "store Camomille tørklæder godt kan være lidt i "vejen"
Håber du bliver super glad for dine nye bukser

Mariann said...

Hold da op, hvor det bare går derudad med dig og Camomille :-)
Det er rigtig flot.... jeg mangler endnu at få lavet mit færdigt.
Det med det mistede armbånd, er dælme da ikke til at klare. Det var bare så flot, så jeg kan godt forstå du prøver med lidt indkøb, for at trøste :-)

Tine said...

Super fint tørklæde..igen ;-)

Hvor er det altså super ærgeligt med det armbånd. Jeg ved lige hvordan du har det. Jeg prøvede det jo med ringe :-( Jeg var bare ualmindelig heldig at den ene dukkede op igen!

Håber du engang finder et andet armbånd du bliver lige så glad for (selvom jeg godt ved det ikke er det samme)

KirstenK said...

Hvor er de flotte de Cammomille sjaler der...Godt nok ærgeligt med dit armbånd...håber du entrn finder det eller lærer at leve uden...jeg ved hvordan det er ...jeg har et lille tyndt sølvarmånd med en guldkugle på, som jeg ALTID går med...hvis det var væk, ville jeg føle det som om jeg var helt nøgen!

Camilla said...

Hvor er jeg dog imponeret Gitte!! Selvom du altså er nød til at passe bedre på dem, eller kommer camomille politiet og tvangfjerner dem :-)

Jeg er lige startet på blondekanten og syntes der er ret lang vej, fatter slet ikke at du har lavet 3 på så kort tid :-)

Jette said...

Det er lige så smukt som de andre du har lavet, overvejer også at lave det lidt mindre, når jeg engang får gang i det.

Pysselfarmor said...

Åh snygg och läcker!

Kludemutter said...

Endnu et smukt sjal fra din hånd ;)
Hvor er det altså bare brand ærgeligt med det armbånd,krydser finger for det lige pludseligt dukker op igen.

Yt

Strikkeheksen said...

Klappet inde i ovnen og opvaskemaskinen? ;-) Jamen de må helt klart være for store i størrelsen eller hvad? - jeg sidder altså og fniser lidt for mig selv, for jeg kan lige se højeffektive Gitte, der slet ikke kan komme til for Camomiller ;-)

Det nye er utrolig flot og forhåbentlig er det for kort til at blive "klappet-ind" nogen steder ;-)
Jeg havde engang en ring, der blev væk - mange måneder senere dukkede den op, da jeg rullede en pose rejer op - den havde ligget et par måneder i fryseren - kunne noget lignende være sket for dig? I hvert fald godt, du fik tag i Jørgens dankort ;-)

Lin said...

Camomiller lever livet farligt hos dig. Haaber den graa overlever hihi. Er ogsaa igang med et, men opskriften "driller" lidt ved blondeforklaringen. Maa nok en tur ind paa hjemmesiden.
Haaber dit armbaand tilhoerer den gruppe af ting der "pludselig" dukker op igen et helt uventet sted. Jag fandt min mormors gamle ring bag en urtepotte, et sted jeg ellers "mente" at have gennemset tusinde gange, og da havde jeg gaaet og aerget mig i et par maaneder. Jeg krydser fingre.

Lis said...

Når jeg engang bliver færdig med min Camomille, håber jeg at må spørge dig til råds med det blogning,for det er godt nok sort snak for mig :s.
Det er også rigtig flot i grå, så sikke mange man skal have for at få nok af den :D
Håber du finder armbåndet, eller at en ærlig sjæl kommer med det
Kh. Lis

Lea said...

Endnu et superflot Camomille du har lavet! Jeg er ikke kommet længere end til at købe hæftet med opskriften, men det er da også en start :-) Dejligt at få så god inspiration hos dig og andre, der har lavet flere udgaver af sjalet!
Håber virkelig dit armbånd dukker op, Gitte.

Vilma said...

Det er smukt !!
Jeg er ved at strikke eet i gult...
Det er sjal med 'substans' i - jeg forkorter, ligesom dig .

Happy mandag :-)

Irene said...

Flot Camomille! Og du har ret - det sjal vokser temmelig meget ved vask og blokning, så jeg laver også mit nr. 2 lidt mindre end opskriften foreskriver.

Lykke said...

Som du dog stor-producerer ;0) God ide med at forkorte, det vil jeg også gøre med mit!

Sylvia said...

Man kan ikke få nok sjal.........Jeg kan ikke si det nok.
Deilige sjal kan brukes til alt. Dette Camomille-sjalet står også på min liste...........
Hilsen fra Woman in red ;)