Saturday, October 1, 2011

En regnvejrsdag - engang om lang tid...

Lige nu er det svært at forestille sig at man får brug for en uldkjole - det er et fantastisk sommervejr - her den 1. oktober. Jeg fik dog rigtig blod på tanden, og kom godt i gang med AD's regnvejrsdagskjole på Fanø, så pindene går lysttig. Jeg taber masker og taber masker ;-) og nærmer mig ribstykket. Det passer rigtig godt med, at der er møde med strikkesøstrene i morgen, søndag hos Mariann. Ribstrik kræver nemlig ingen tankevindinger.
Lørdagen startede så roligt og fredeligt - Lise skulle først spille fodboldkamp kl. 12 - troede jeg. Kl. 9.43 tjekkede jeg lige mailen med kampstart - og det viste sig at være kl. 9.30. Det kan nok være vi fik travlt. Lise var lige stået op og sad med morgenhår og søvnige øje. Nu har vi været afsted til fodbold i et par timer og er hjemvendt til en skøn solbeskinnet lørdag eftermiddag. Herligt.

Jeg har lovet ungerne at desserten i aften står på frosne bananer på pinde, som dyppes i varm smeltet mørk chokolade. Uhmmm

8 comments:

Camilla said...

Jeg vil så gerne havde den kjole, men jeg ved ikke om jeg nogensinde får taget mig sammen, de ærmer ser så lange ud, men smuk, det er den. Meget enda!
Glæder mig meget til at se resultatet!

Det var iøvrigt hyggeligt lige at hilse på dig på Fanø!

Helle : said...

Hvor se den fin ud Gitte !

Godt at du fik checket starttidspunktet hmm det kan jo ske for selv den bedste.

Nyd nu solen og rigtig god weekend.

Vi ses desværre ikke i morgen.

Sylvia said...

Hei Gitte
Den kjole blir altså såååå flott!! Jeg har nesten lyst til å strikke aLT som finnes i bøkene til AD, det er så mye flott! Jeg har begynt på KAFFE, vesten, så jeg starter forsiktig......(da nevner jeg ikke den uferdige omslagsjakken til Tine Solheim jeg har liggende....;)

Design À la Camara said...

Ligenr en drøm du har gang i - det ser lovende ud allerede

Kirsten Amstrup said...

Jeg ønsker jer et godt strikkemøde, og ser frem til at se din regnvejrsdag snart igen. Hils dine strikkesøstre.

Eva said...

Smuk kjole undervejs. Du er så flittig med pindene.

Lea said...

Jeg glæder mig meget til at se din Regnvejrsdag færdig - det er en superflot model.

Jeg vil gerne selv strikke den - skal dog smide nogle kilo før den vil sidde pænt på mig :-)

Lin said...

Regnvejrsdag i straalende solskin, flot kombination.
Ja det der med tidlige kampe i week-enden gaaaab. Vi var oppe kl 7 i soendags, og Boennes kommentar var " hvem goer dog det frivilligt?????"