Saturday, October 22, 2011

Nr. 5 - Blå nederdel

Den blå nederdel manglede også bare lige det sidste - alt det der skulle syes i hånden. Det fik jeg ordnet på vejen til Mols i går (beklager det vilde "garn" - jeg trænger til en klipning....):
Faktaboks: Se øverste link.
Den er stort set blevet som jeg havde forestillet mig (dog måske lidt strammere... det bliver ikke i den jeg spiser kage....). Nu haster det med at få strikket den blå cardigan færdig. Jeg skal dog lige have trævlet hele det 1. forstykke op.
Æbler i lange baner - Ingrid Marie fra vores egen have. Vi har plukket 2 store kurve. Det er de bedste æbler i hele verden, som vi kan gå og spise af de næste par måneder.
Vi besøgte venner på en gård på Mols i går, hvor der er masser af gamle træer, og fik ud over dejligt selskab - kastanier og madæbler med hjem. Nogle af æblerne koger lige nu til æblemos. Sådan en syrlig æblemos smager skønt på nybagte boller med ost.

13 comments:

Irene said...

Hvor er du altså flittig Gitte! Så meget du har fået syet i din ferie. Ingrid Marie er et af de bedste danske æbler - det smager bare så godt:-)

Gitte said...

Det er snyd - Irene ;-) Det meste er syet i august og september og har hængt og ventet på at jeg fik taget mig sammen til at få lavet det sidste ;-)

Uldbegavet said...

Sød nederdel, den ser ikke så stram ud, forhåbentlig får du plads til et enkelt stykke æblekage af de gode æbler.
Hvordan kan det være, at du skal trevle et forstykke op på "den blå"?

Lin said...

Med den fart du har paa bliver du en UFO-fri kvinde inden november hihi. Du har altsaa sans for at finde flotte modeller.
Ingrid Marie mums. Vores aebletrae druknede i sommer suk, for saadan en gang mos smager himmelsk.

Lis said...

Ja, det er godt med æbelmos på boller. Mums.

Smuk nederdel, Du har bare været flittig i denne efterårsferie, så tror du har en arbejdsmoral der siger sparto til alt.

Kh. Lis

Kirsten Amstrup said...

Som du dog får ting fra hånden. Smadderflot nederdel, som bliver fantastisk til den blå trøje, så hen og pil op, hvis jeg har noget at skulle have sagt. Men det har jeg jo nok ikke.
Flot er den og æblerne er jeg også helt misundelig på. Godt efterår med dem og alt håndarbejdet.

Berit said...

Endnu en lækker tøjsag fra dig!

Du er godt nok flittig.

Vi nyder også godt af æblehøsten ligenu. Desværre ser det ud til at vores Ingrid Marie-træ har fået kræft. Men vi håber en beskæring kan fjerne det syge. Træet var Mais dåbsgave, så vi vil så gerne beholde det.

Strikkeheksen said...

Hold da op, Gitte som du kører løs - du er jo slet ikke til at styre bare man giver dig et par fridage ;-)

Superflot kjole, du har fået lavet og nederdelen sidder da også totalt perfekt - er det Katarina Hepburn, du skal trevle op? Den er da ellers besværlig nok i forvejen ;-)

Eva said...

Rigtig flot nederdel! Du er så flittig og får ting færdig, som du havde planlagt. Det er sejt.
God søndag.

nynne said...

Så er du da vist nået helt i mål - altså med ferie målsætningen ! Jeg syntes det er en meget flot nederdel - jeg kan godt selv lide de modeller der sidder til i livet og ned over hoften. Syntes de fåe en til at se slank ud

Sylvia said...

Jammen står du i med både strikking og sying. Flotte plagg som du kler så godt! Jeg er imponert!!
Litt mer hakking i bloggen min ennu. Men jeg lover å lære deg det neste gang. Det er bare så morro, og gir så fine resultater.
God søndag!

Julia Zahle said...

Jeg er vild med dit vilde garn! Faktisk har jeg en hemmelig drøm om at få permanentet mit hår, så jeg får et lignende hår. Men det er en hemmelighed og du må ikke sige det til nogen... *G*

/Julia

Anonymous said...

Hold da op, jeg skal da ellers lige love for at du er flittig. Rigtige dejlige ting du har fået syet/strikket. Stoffet til den lilla/grå kjole ser er altså bare rigtigt flot ud. Uhm æblekage, det er altså så lækkert - måske jeg skulle have plantet et par træer mere.