Monday, September 26, 2011

Fanø.....

Endelig kom vi afsted til Strikkefestival på Fanø - Tine, Lene, Irene, Berit, Birgitte, Anita og jeg samt ikke mindst Michael - Irenes dejlige mand, som lavede skøn mad til os. Indkøb til dagene havde Irene og Michael også sørget for + vi havde alle noget "hjemmelavet med" - Birgitte havde bagt kokosmakroner med chokolade, Tine havde lavet dessert og kage, Berit havde lavet forskellige slags marmelade osv. osv. Alt var tilrettelagt, så det eneste vi skulle koncentrere os om var at nyde festivalen på Fanø.
Jeg mødte Sylvia - noget jeg havde glædet mig rigtig meget til. Vi havde udvekslet mobiltelefonnumre i april, så vi var sikre på at kunne finde hindanden. Det viste sig at hun boede i sommerhus 5 minutters gang fra os sammen med Anne og Marianne. Vi nåede et kort besøg hos dem, og fik snakket og strikket lidt mere. Det var skønt at møde hende sådan rigtigt. Hun havde et mønster med til mig til en kjole, som jeg bare må strikke!

Sommerhuset
Lene, Michael og jeg tager en pause med kaffe mens de andre besøger Christel Seyfarths butik.
Inden havde vi besøgt Lisa Renners stand, hvor jeg fik en snak med hende om Ærteblomstkjolen. Det var en oplevelse at møde designeren iklædt en kjole fra hendes bog.

Et hus fra Sønder Ho - der var så mange smukke romantiske huse.

På stranden på Fanø. Stort set alle i håndlavede beklædningsgenstande (lyder det ikke fint?) - Lene i kjole og tørklæde, Birgitte i trøje, Tine i bluse og Berit i kjole.
Vi fik alle hilst på rigtig mange bloggere - herligt - selv om jeg også synes det var svært at genkende de forskellige! Lidt snak hjalp dog som oftest ;-) - men ellers undskyld! hvis jeg har set forvirret ud. Tror det skete et par gange.

Tænk at så mange strikkende, bloggende kvinder var samlet på så lidt plads. Og - der var virkelig lidt plads - både i forsamlingshuset og i skolen. Der var mange ting jeg ikke fik kigget på, simpelthen fordi standene var for små til at rumme ret mange mennesker. Så var det godt at vejret var dejligt, og man kunne sidde udenfor, og det gjorde det også lettere at snakke med dem man mødte. Udenfor i solen ved forsamlingshuset mødte vi bl.a. Kirsten og også Bente Rønbjerg.


Selvfølgelig blev der "slæbt lidt med hjem": 10 nøgler Country Casual (lammeuld og silke) der passer perfekt til Maggie fra Kim Hargreaves. Et nøgle Tetsu der består af silke og stål, og som skal trækkes i facon efter strik - se billede. 2 nøgler isager alpaca 1 til en løvfaldsnederdel sammen med alle mine rester tynd uld og så nogle af Birthe Sahls lækre knapper.

14 comments:

GrenDesign said...

Og det var rigtigt dejligt at hilse på dig også! Faktisk ret utroligt at rende i hinanden, når der var SÅ mange mennesker (og jeg i øvrigt var til workshop hele tiden).
skønne køb, du har gjort - glæder mig til at se det omsat. Tetsu kiggede jeg også en del på, men på det tidspunkt var alle de gode farver væk - men skæg effekt, når der trækkes i det.

Gitte said...

Det var rigtig skønt at hilse på dig. Du har ret. Det er lidt et tilfælde hvem man møder (og hvem man kan genkende ;-)
Spændt på at strikke med det meget tynde stålgarn.
Jeg er sikker på at du også fik nogle lækre ting med hjem?

Lavendel said...

Så fine ting, Lisa laver....skal se at finde et foto af den kjole, for nu er jeg nysgerrig - sikke I har hygget!

Helle : said...

Lyder virkelig til at I har hygget jer, dejligt at læse.

Skønne sager du har købt med hjem.

Glæder mig til vi ses igen.

Irene said...

Tak for sidst Gitte! Jeg tager opskrifterne med på søndag.

Lea said...

Lækre indkøb du har gjort i weekenden, der lyder til at have været superhyggelig!

Og endnu engang må jeg sige at du ser SÅ godt ud i Ærteblomsten!!!

Kirsten Amstrup said...

Hej Gitte.
Ja, det var rigtig dejligt at mødes med dig og andre strikkende, glade kvinder i det gode solskin på Fanø.
Og det er dejligt nu at læse om nogle af oplevelserne og indkøbene derovre fra.
Jeg glæder mig meget til at høre/læse mere om den spændende kjole, du skriver om.
Og igen ja, din ærteblomst var så skøn til dig.

Strikkeheksen said...

Sikken et fantastisk billede af den skønne Sylvia :-)

Tak for sidst, Gitte - håber, du har nydt din fridag - jeg er lige blevet færdig og er fuldstændig FÆRDIG! Der går nok lidt tid, før der kommer et indlæg fra mig!

Berit said...

TAK for sidst, Gitte!

Jeg er også ved at komme mig ovenpå weekendens skønne oplevelser.

Vi ses på søndag.

Sidsel Sangild said...

Du var så flot i din kjole - og det var hyggeligt at møde dig :-)

Tine said...

Tak for en fantastisk weekend!

God mad, godt selskab, strik, fantastiske omgivelser osv osv..

Det kan vist ikke blive ret meget bedre!

Sylvia said...

Hei Gitte, og takk for sist. Endelig møttes vi, og det var riktig hyggelig å få truffet deg, og de andre pigene IRL.
Jammen fikk du tatt et flott bilde av meg! ;) hi hi
Jeg kom hjem for noen timer siden, og har enda ikke landet......siden jeg har fri i morgen, vil jeg sitte og se på garn og gaver jeg fikk med hjem.....og bare nyte det.
Til vi sees igjen........ Knus

Louise said...

Det var en stor oplevelse af være på Fanø.
Sikke lækre køb du har gjort! Der var mange i både forsamlingshuset og skolen lørdag sidst på eftermiddagen. Jeg hørte dog, at der fredag havde været så mange, at folk havde opgivet...
Hos Kunstladen var der også kronede dage :)
Jeg tror, jeg på et tidspunkt så dig, men det hår var for kort ift billedet. Vh Louise

Anonymous said...

[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher
[/url] ”
M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
[/url] les gens viennent avec une affirmation de style . La plupart [url=http://www.pascheruggclassicfr.com]ugg australia pas cher[/url] des bottes ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes . Le site ordonne la brin de la faon, [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo[/url] derme au sein de astrakan ruban agrafe feuillu mais également la?age de la tégument concernant le grand en botte de sorte à augmenter quelque peu au sein de olfaction concernant le démarche . [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg
[/url] facilité de los angeles large coeur.[/p]

[url=http://www.funnz.org.nz/node/2]They are beautiful store statement made discount ugg1o[/url]
[url=http://time32.dk/node/2]we are beautiful shop online statement made ugg1h[/url]
[url=http://www.studiolegalemongiovi.it/node/37]They are beautiful store statement made discount ugg6a[/url]