Thursday, June 20, 2013

Garnstaffet med strik på rundpind

I lørdags var jeg til Garnstaffet - er rigtig godt initiativ, der trak mange strikkende kvinder til. Alle vegne hvor vi kom (vi - Mariann, Berit og jeg) var det fyldt godt op.

Vi var ved Butik Himmelblå kl. 10 - lige da de havde åbnet, og butikken var fyldt op. Der blev kigget og købt lidt garn.


Linda havde bagt en skøn æblekage, som vi lige måtte smage, inden vi drog videre til Yarn Freak - den lille butik var stoppet - vi fik et stempel og vandrede videre til Gazelle Garn og ned forbi "Strikkepinden og den lille Zebra" hvor Bente fra Geilsk var på besøg. Jeg fik kigget og følt på Pletskud - et sikkert vinterprojekt hos mig.


Selvfølgelig kan man ikke tage afsted på garnstaffet uden strikketøj i tasken, og det blev da også luftet på vejen igennem Århus. Da vi nåede til Netgarn, blev der tid til en lille strikkepause uden for butikken. Et let projekt på rundpind var med i tasken, og er vokset siden. En sommerbluse fra Knitty.


Derefter videre til City Stoffer og Garn, og forbi Garnlageret - og så var det altså tid til en frokost. Den blev indtaget hos Søstrene Green.


Beslutninger skulle tages for dagen gik hurtigt. Så det blev til et besøg hos Tøndering strik og hos Fandango, og begge steder kom der garn med hjem......

Lørdag aften var der arrangement inde i byen, men jeg må indrømme - jeg lå hjemme på sofaen og synes jeg havde fortjent en aften på langs :-) sammen med familien.
Der er sommertravlt på arbejde, træning så ryggen holder sig fin og fit!, arrangement i skolen, studenterfest, turer til København (i går tog jeg afsted kl. 6.10 og var først hjemme kl. 22.30 - laaang dag..), så heller ikke megen tid til blogning og bloglæsning. Men snart - så er det sommerferie, og piben får en anden lyd!! Afslapning og hygge - Jeg glæder mig!

7 comments:

Eva said...

Det lyder som et herligt arrangement. Jeg håber, at der kommer en ny omgang, så jeg også kan få lov at prøve.

Sylvia said...

Kjære Gitte
Jeg må først takke for heftet postmannen kom med fra deg. Det er såååå mye flott strikk inni der. Tusen takk!
Så lenge du er opptatt med hygge og strikk er det greit at du har en bloggpause....hi hi. Men du er hjertelig velkommen tilbake, du har vært savnet.
En kjempefin dag dere må ha hatt på Garnstafetten. Mulig jeg må til Århus neste år.....? Det blir verken ferie eller strikkefestivaler i år. Joda, en liten tur til København i September der vi skal i bryllup til Mariannes datter.....
Jeg skal ta det igjen til neste år, det er sikkert!
Nå er det jobb i hele helgen.....etter 11 timer på bena i går, da vi hadde nattåpent. Mine kollegaer er på ferie, jeg må holde fortet :)
Ønsker deg en god helg. Knus

Lis said...

Sejt at I tog turen rundt. Jeg havde godt læst om det, en dag jeg var i Aarhus. Det blev så ved tanken herfra.

Kh. Lis

Lin said...

Feeeedt med saadan en tur. Men foedder og kreditkort har det haardt begefter ikk???? Maa vaere saa svaert at vaere standhaftig.

amstrik said...

Hej
Det var en hyggelig dag syntes jeg og rigtig hyggeligt athilse på dig i tøndring. Og sikke en flot gave hende der vandt første pladsen fik, må da klart være med til næste år og håbe på at den bare bliver halt så flot.

Uldbegavet said...

Det er en fin tur i har været på og vejret var skønt i lørdags. Jeg var også med til garnstafet i lørdags, nåede 9 butikker og fik købt lidt forskelligt. Jeg glæder mig til at se dine køb.
Ligesom du opgav jeg også arrangementet om aftenen. Efter at have travet rundt i timevis, til alle de butikker, så kneb det med energi til endnu et arrangement om aftenen.

Strikkeheksen said...

Jeg bliver misundelig ;-)

Glæder mig til på lørdag :-) Lige nu ligger jeg i sengen med høj feber o.m.a. Jeg er så elendig! Deraf kan jeg lære, at jeg ikke skal udsætte mig selv for så høj en stress-tærskel,der har været de sidste par år, så nu skal der andre boller på suppen ;-)