Thursday, June 27, 2013

Gemini - et overraskelsesprojekt

Et sommerprojekt, der slet ikke var på planen, kom pludselig ind fra højre fordi jeg manglede noget let til Garnstafetten! Jeg faldt over et billede på Ipad'en, hvor mønsteret var foran - istedet for bagpå (se Knitty), og vupti var der slået op. I skrivende stund er ærmerne også klar - men - Skal der strikkes /hækles en halskant på eller ej?


Når Gemini ses forfra er jeg ikke i tvivl! Nix ingen halskant........mønsteret er fint, og ingen halskant skal forstyre det.


Men - når den ses bagfra - hvad så? Mangler der ikke en kant? Vil den rulle? Kan jeg evt. nøjes med bare at hækle en lille kant på bagstykket?


Mandag eftermiddag havde vi ryk ind af 22 stk. 14-årige. Søren holdt en meget forsinket fødselsdagsfest (han har fødselsdag i februar) samt afskedshygge-eftermiddag/aften for klassen. De kom kl. 14.30 og den sidste gik hjem kl. 22. Jeg var på arbejde om formiddagen, piskede hjem - bagte 48 boller og 2 store kager. 1 time efter de var ankommet var fadene støvsugede. De store drenge har altså en god appetit. Aftensmaden var nem - hot dogs, sodavand og en sund dessert (chips...).
Jeg tror de hyggede sig. Det gjorde vi ihvertfald. Det er nogle dejlige unger, og jeg er ked af at klassen skal deles i 2, men sådan er det når økonomi er vigtigere end et fantastisk kammeratskab og sammenhold.


7 comments:

Eva said...

Uh, jeg håber, du får råd til kanten fra andre, for jeg kan ikke lige komme med det helt rigtige. Den er godt nok fin.

Herligt med en flok sultne drenge.

Anonymous said...

Hækl endelig kun bagsidens halskant. Jeg har det samme problem med min Gemini, og jeg gør det samme. God model, for øvrigt.

Sylvia said...

Så flott en modell du har tryllet frem på no time, Gitte.
Jeg tenkte med en gang at det skulle heklet en enkel kant både foran og bak. Jeg hadde vært redd for at de tynne trådene i hullmønsteret foran, øverst, har lett for å ryke når du ta den av og på.
Vi er hundepassere OG hestepassere for tiden, og nyter det. Hunden er verdens snilleste, og nå går det fint med den og katten vår også.

Pia said...

Jeg ville hækle en række krebsemasker bagpå, de er gode til at give lidt hold.
Venlig hilsen
Pi@

Ulla Røjkjær said...

Ja, grr hvor træls at skal dele noget der er godt... ,men jeg kender flere unge som efterfølgende er blevet meget glade for en ny klasse... Men i nuet. No Way !

Uldbegavet said...

Jeg tror jeg ville nøjes med at hækle en kant på bagstykket, for at få lidt hold på nakken.
Skønt med sådan nogle store forslugne drenge. Hvor er det synd, at de skal deles.

Strikkeheksen said...

Hvor bliver den bare flot, Gitte - jeg ville også nøjes med kant på bagstykket :-)