Sunday, July 14, 2013

18 huller....

Nej - jeg er ikke begyndt at spille golf :-) Titlen er inspireret af mit strikketøj samt den seneste sommerlæsning - en lidt anderledes og meget underholdende bog: "Mr. Rosenblums liste" af Natasha Solomons (lånt på biblioteket), der handler om en jøde som kommer til London lige før 2. verdenskrig, og hvis største ønske er at blive medlem af en golfklub.

Mit sommerstrikketøj nr. 1 (der er flere sommerprojekter) blev indkøbt på Garnstafetten hos Tøndering Strik. Bogen "Boheme Strik" var i dagens anledning på tilbud til kr. 40,00 og så kom der også garn med hjem til "sommerbluse i hulmønster".


Det var et fint lille strikketøj at have med i Tivoli Friheden i fredags. Lise og en veninden kastede sig fra den ene forlystelse til den anden, men jeg luntede efter og nød solen på diverse bænke med mit strikketøj. Vi ankom kl. ca. 14.30. Kl. 18.30 slap min tålmodighed op, og vi tog hjem til resten af familien.

Den første uge er gået. Jørgen tilbringer ca. hver 2. dag i kælderen, hvor der males og ligges fliser. Ca. 80 m2 mangler at blive belagt med teracottagule fliser. Det bliver så fint og lyst med hvide vægge.
Vi har skiftevist haft "dobbelt op" af 10 årige piger og 14 årige drenge. Vi har været til 80 års fødselsdag og haft gæster et par dage fra Sverige, hvor der blev grillet sommermad i stor stil.
Og - Jeg har hygget, slappet af (tiltrængt!!), strikket, læst, gået lange ture med hunden, og - ikke mindst - NYDT SOLEN. Det har været en skøn første ferieuge.

8 comments:

Tine said...
This comment has been removed by the author.
Tine said...

Uha, det lyder som en dejlig afslappende ferie.
Lige hvad du trængte til :-)

Jeg har også slået op til den bluse.
Så kan vi have venindebluser på ;-)

Berit said...

Lyder skønt!

Må jeg anbefale at du strikker blusen rigelig lang. Min krøb noget i længden, trods skånsom vask!

Strikkeheksen said...

Åh Gitte, jeg kan bare sige det samme, hvor har det været skønt :-)Og der er laaaang tid tilbage endnu :-)

Og vi husker jo godt, at du "glemte" at købe den meget billige boheme i flere eksemplarer ;-)

Ser ud til at blive en rigtig fin bluse :-)

Sylvia said...

Den ser riktig spennende ut, den bluse du strikker på.
Strikkebøker får man aldri nok av. Det. At godt du kjøpte denne til slutt. 40 kr er ingen sum, du kunne kjøpt mere garn ;)
Godt å høre du nyter din sommerferie. Heldigvis er det fint vær også. Det er meldt sol den neste uken, og det er bra :) selv om jeg jobber. Jeg koser meg ute i solen når jeg kommer hjem fra jobb.
Knus

Helle said...

Det høres som en deilig og avslappende ferieuke. Vi prøver alltid å ha en uke hvor vi IKKE har noe særlig med planer, men hvor man nettopp skal kunne falle til ro etter å ha stresset daglig i lengre tid.

Anonymous said...

Jeg har også lige læst Rosenblums liste og den er virkelig anbefalelsesværdig. Sikke fine strikkebluser og kjoler du får lavet dig. Jeg nyder at følge din blog.
venlig hilsen
Helle Majlund

Uldbegavet said...

Det lyder rigtig dejligt med sådan en første ferieuge.
Blusen er super sød. Dejlig farve du strikker i.
Fortsat god ferie.