Tuesday, July 23, 2013

Jeg strikker champagneglas med bobler......

Endnu et projekt, der er på pindene, som måske går fra at være en permanent UFO til noget meget mere. Et tørklæde - bredt og blødt, og så skal det være så langt at det kan slynges godt om halsen. Det er et kør ud i det fri bilprojekt. Ingen udtagninger eller noget. Der skal bare strikkes!


I starten havde jeg store problemer med mønsteret - måtte læse linje for linje - indtil jeg fandt koden: Jeg strikker champagneglas med bobler. Så "Gotisk Vindue" (gratismønster på nettet) er her omdøbt til champagne sjalet. Lyder det ikke også meget sjovere?


Sommerbilleder. En dejlig dag på Mols, hvor badevandet nåede Kreta-temperaturer.


Selv Bastian 'vov'ede sig ud i bølgerne. Han er ellers absolut ikke en vandhund - men efter 7 års træning tør han gå ud til hvor vandet når ham op til ryggen. Og så pisker han ind til stranden og i sikkerhed igen :-)


(- Og opdateret så "tyrkfejl er væk..... - det gik lidt stærkt i formiddags, lige inden vi tog afsted på endnu en sommertur.)

7 comments:

strikog sting said...

Det er et rigtig fint og elegant mønster du har gang i......

Lin said...

Jo, et meget mere spaendende navn. Gotisk vindue lyder lidt strikt hihi.
Herlige sommerbilleder.

Sylvia said...

Søte Bastian.
Det så riktig deilig ut på stranden, og i vannet. Det er lenge siden jeg har badet på stranden, og det fikk jeg lyst til nå.... Det frister.
Ellers blir ditt sjal superlekkert!!!

Sylvia said...

Du må absolutt kjøpe slike stoler i SORT til Søren. Setter du dem sammen har du en stilig liggebenk også........ Jeg setter dem sammen, og liggestrikker i dem.
Pynt med et saueskinn, det er også godt og varmt når stolene er litt kalde.
Også kan du sikkert få låne dem av og til. De er en hit hos oss :)

Uldbegavet said...

Det bliver et lækkert tørklæde og dit navn er meget mere passende. Jeg kan sagtens se champagneglasset i mønsteret. Det er et flot mønster.
Sød hund du har, men vist ikke nogen vandhund.

Strikkeheksen said...

AH, Gitte - du kan tro, vi også har badet - sammen med Lillefrø - herligt - og man får jo en del ømhed for Bastian, selvom man ikke normalt er til hunde ;-)

Skønt sjal, du har gang i - herligt med "landevejsprojekter" indimellem :-)
Glæder mig til vi ses :-)

Lykke said...

superfin mønster og skønt med et champagnesjal :-)