Wednesday, July 31, 2013

En hel dag!

I mandags lykkedes det..... Jeg havde næsten en hel sydag.....
Noget jeg har planlagt flere gange, men på en eller anden måde kommer der altid noget i vejen - så som rengøring, oprydning, tøjvask, fragtning af ungerne til diverse steder, osv. osv. - og så ender det med at jeg sidst på dagen sidder i sofaen med mit strikketøj istedet for!

Jeg fik Syet de grå bukser (samme model som denne - bare en smule smallere) og den lysegrå nederdel (mønster tegnet af efter en nederdel fra PBO - helt enkel - eller kedelig som min mand siger....), som jeg klippede for mere end et år siden:


Venligst se bort fra "bad hair day"

Detajler: Alt hvad der skulle syes i hånden (oplægning og foret ved lynlås) blev ordnet på en biltur i går. Når jeg tråder sidder jeg - mens jeg klipper tråd - ofte med nålen i munden. Gad vide hvad der ville ske hvis Jørgen pludselig bremsede.....


Nederdelen er syet i det lækreste uld fra CityStoffer. Buksestoffet er også der fra, begge dele købt for flere år siden. Jow, jow - det lykkes mig at få brugt noget af mit stoflager.

Igen - jeg er så glad for min overlocker, der lige giver den sidste finish!

7 comments:

Citronmoster said...

Kender godt det med "egentid" bliver brugt til alt muligt andet. Flotte bukser og nederdel. Sådan en enkel model er jo nem at peppe op med tilbehør :)

Gitte said...

Flotte dele du har fået lavet, måske skulle du montere en nålepude i bilen :))

Karina Bunkenborg said...

Ej hvor er du bare go´Du forstår virkelig at få noget fra hånden! Flotte bukser og rigtig fin nederdel!

Sylvia said...

Jeg kjenner til problemet, med at dagen går til andre ting. Det var godt du fikk en dag der du fikk gjort det du ville, nemlig sy. Så fine modeller du har sydd.
Og vi med krøller får stadig bad hair day......jeg kjenner til det. Men vi ergodt heldige med at vi kan bare ta litt vann i fingrene og klemme i håret, så får vi forandret litt på det.

FrøkenTina said...

Hvor er det dejligt med en hel dag til syning! Det er bare nemmest når man kan nå at lave det færdigt! Jeg kan rigtig godt lide nederdelen - den passer jo super til en strikcardigan...

Dine solbærmuffins var et hit her i huset - har linket til din opskrift!

Irene said...

Uhha hvor jeg kender det ... jeg fik klippet to sommerkjoler inden ferie men fik dem ikke syet.... der er hele tiden noget andet og ja, om aftenen vil jeg hellere strikke
Så nu håber jeg sommeren varer længe endnu ... det kræver selvfølgelig at jeg får dem syet ;O)

Uldbegavet said...

Åh ja, planlægning har det med at skride og det med en egendag kan være utroligt svært at føre ud i livet.

Fine ting du har syet, jeg synes bestemt ikke nederdelen er kedelig (hvad er der galt med den mand). Den er perfekt til din Bea, et flot sæt.

Må jeg anbefale en nålepude?