Saturday, July 6, 2013

Knappemysterium

I dag giver jeg op! Og tager ind til byen for at købe 14 nye knapper. De røde jeg har købt er pist væk - nu håber jeg bare jeg kan finde nogle mangen til...


Sadie med modifikationer har hængt på ginen i flere dag, og jeg kan næste ikke vente med at tage den på. Godt nok er det en uldtrøje - men det passer rigtig fint til sene sommeraftener på terrassen.

Vi diskutterede fordele og ulemper ved strik-ud-i-et og strik-med-sammensyning hos Lene i lørdags. Der er ingen tvivl om at der er mere arbejde ved f.eks. Kim Hargreaves modeller fordi stykkerne (for, ryg osv.) strikkes hver for sig. - Og jeg må jo give Strikkeheksen fuldstændig ret i at det også giver det bedste resultat og den bedste pasform. Det ekstra arbejde bliver pludselig en tilfredsstillelse. Sadie lå længe i strikkekurven - sådan nogle ærmer i glatstrik der er helt rullet sammen som pølser - det kræver altså en del mental forberedelse inden synålen kommer frem her.

Heldigvis (eller desværre :-) har jeg mere Kim Hargreaves på pindene.


I dag er det første dag i min sommerferie - næsten 4 uger har jeg, og hvilken fantastisk blå himmel jeg stod op til. Mere af det :-) Tak!

8 comments:

strikog sting said...

Din cardigan er blevet rigtig fin. Jeg håber, at du finder fine knapper dertil. Jeg strikker ofte for- og bagstykker ud i et op til ærmegabet, så synes jeg, at ind og udtagninger i siden bliver pænest. Det er selvfølgelig mange masker at have på pinde og man læser opskriften på tre steder samtidigt, men det går an. God sommerferie

Sylvia said...

Den jakken står det Sylvia på....du kan vel se det? Hi hi
Håper du finner de riktige knapper til den.....og når du har kjøpt nye knapper, vil de andre dukke opp. De har ligget foran deg hele tiden.....slik er det bare.
Tenk 4 ukers ferie.....du er heldig. Men det er velfortjent. Nå blir det masse jobbing for meg fremover, men gulroten er jo KBH i september. Jeg må bare holde ut sålenge.
I dag er det superlativer vær her også, helt fantastisk at jeg har fri i dag. Jeg nyter sol og kaffe påterrasse, og snart skal jeg gå tur med hunden.
God weekend, god ferie. Knus

Britt said...

Den er da blevet superfin den cardigan. Jeg synes virkelig at farven er rigtig god til modellen, held og lykke med knappejagten

Lin said...

Og saa er det saa typisk at lige saa snart du har faaet de nye knapper i hus, dukker de andre op, og saa maa du strikke en ny troeje.:-D
Sammensyning og montering er lidt af et mareridt hos mig, men jeg skal bare tage mig sammen til at faa det laert ordentligt :-).

Rigtig god ferie, og selvfoelgelig faar du da godt vejr.

Strikkeheksen said...

Nej, hvor ærgerligt med de knapper, Gitte - nu finder du dem garanteret, når du har købt de nye ;-)

Den bliver superflot og med super pasform, som alle hendes modeller :-)
Glæder mig til en feriedag sammen med dig :-)

Karina Bunkenborg said...

Wauw hvor er den bare flot! Held og lykke med knapperne! (måske skal du bare lede efter noget helt andet, så plejer de ting man ledte efter før, at dukke op)

Mona Elisabeth Pedersen said...

Det er en meget smuk sweater.
Mon ikke du finder nogle knapper, der lige rammer plet.?
god ferie til dig.

Uldbegavet said...

Utroligt at ting sådan kan forsvinde, men de dukker nok op så snart du har købt nogle andre ;-)
Din trøje er altså super flot.