Sunday, September 21, 2014

Tjener - der er en fugl i min suppe

- næsten! Mere om det senere. Jeg kom hjem fra Berlin sent fredag aften efter 3 dejlige dage. Jeg nåede en frieftermiddag inden konferencen "SAM 2014" gik igang med Icebreaker session onsdag aften og efterfølgende indlæg og workshops de næste 2 dage.

Jeg var sent ude med bestilling af flybillet, så jeg måtte op kl. 03.50 om natten for at nå flyet til København kl. 06.20 og derefter videre til Berlin. Det betød at allerede kl. 10.30 var jeg på hotellet. Jeg tjekkede ind, afleverede bagage - og så gik min taske og jeg på tur i Berlin. Første stop "Handmade Berlin" - men der blev jeg mødet af et meget fint strikket skilt: (de åbnede først kl. 12.00).


Det passede sådan set meget godt med min mave, der allerede kl. 11 var frokostsulten. Jeg fandt et dejligt sted og bestilte en lille brunch.


Udsigten fra cafeen til Spree og Museums Øen var perfekt med blå himmel, morgentåge og solskin.


  De små fugle var meget nærgående - Så den korrekte sætning er: "Tjener - der er en fugl i min ost!"


Fuglene er jo egentlig meget søde, og jeg var mæt!

Videre til Handmade Berlin:
Der var meget lækkert garn. Jeg nøjedes med at købe et nøgle smukt vinrødt strømpegarn fra Casbah med cashmere i og en kop kaffe, hvorefter jeg faldt ned i butikkens sofaen med strikketøjet, for at hente ny energi. Indehaveren havde mange Charlotte Tøndering modeller og ITO garn, og havde i år holdt workshop med Marianne Isager som lærer - så Danmark var et kendt strikkeland.

Jeg "samlede mig sammen" til en god gåtur rundt omkring floden Spree og de mange bygninger på museums øen. Vejret var for dejligt til at gå indendøre.Der var rigtig mange turister, og derfor næsten umuligt at fotografere noget uden at få masse af mennesker med..... En skøn by med masser af liv.Og så nåede jeg lige en lille lur inden det arbejdsmæssige gik i gang (var tiltrængt!).

I denne weekend er der Fanø Strikkefestival, men jeg må indrømme at jeg synes det er dejligt at være hjemme :-)

5 comments:

Strikkeheksen said...

Hi, hi - de er da godt nok et par overlevere, men går ud fra de først blev frække efter du var færdig med at spise ;-)
Det er nogle dejlige billeder, du har fået taget, der ser skønt ud - jeg er så ked af, at jeg overhovedet ikke har været i stand til at være ude i det smukke vejr, men det kan jo ikke nytte noget.
Den butik ser rigtig lækker ud og det gør dit garn også :-)

Sylvia said...

Å, Gitte, tenk at butikken var stengt da du var der, da!
Men godt du fant den andre butikken, som så flott ut. Og at du fikk slappet av litt også. He he...jeg kjenner til det med å stå tidlig opp for å nå et fly. Man sover ikke godt før, heller, for da er man så redd for at man skal forsove seg.
Berlin er en skjønn by. Jeg var der for to år siden. Og en dag skal jeg tilbake.

Fru Kahr said...

Det ser dejligt ud, og du fik da udnyttet tiden godt ser det ud til.
Jeg glæder mig til at høre mere næste weekend hos Berit.
Ps. vil du tage min strømpebog med?

Lin said...

Hihi, hellere en fugl i osten end en flue i suppen. De er da soede.
For en tur du har vaeret paa. Berlin staar hoejt paa min oenskeliste, og den butik, man kan da lige flytte ind ikk??? Konceptet garn sofa kaffe er lige efter min smag. Men foej hvor maatte du tidligt op.
Fanoe, jeg glaeder mig til indlaeg. Rigtig god tur.

KirstenK said...

Uha dejlige billeder fra Berlin...vi har været der i december de sidste to år...og mon ikke det bliver til en lille smuttur igen i år...