Thursday, November 20, 2014

Kan man strikke en fiskekutter / hurtig ekspedition!

Når man kan strikke en Ø kan man vel også strikke en fiskekutter. Jeg har gang i 2 nye strikkeprojekter.

"Fiskekutter" fra Annette Danielsens nye bog "Grønland" - strikket i lidt andre farver (lagergarn), men stadig i blå nuancer - mørk turkis og lys blå Knold købt hos Garnudsalg:


Der skal også røde kanter på min trøje. Garn jeg gerne må tilkøbe, nu resten er strikket i lagergarn :-)


"Læsø" fra "Strik en Ø" - trøjen i perlegrus. Jeg skal til at starte forfra. Jeg har været forbi Tøndering Strik for at købe 2 nøgler af den mørke bordeaux, som jeg er så glad for. Mit første forsøg blev trævlet op da jeg ikke var vild med den mørke pink/farve 3. Samtidig synes jeg at min strikkefasthed var lige i det strammeste, så istedet for at strikke trøjen på 3,5 skal den strikkes på 3,75. Men kunne jeg finde begge mine KnitPro 3,75? Jeg har endevendt alt - med kun én strikkepind kom frem og det er ligesom ikke nok. I går var jeg forbi 2 garnbutikker i Århus og de havde kun ½ og hele numre.


I går aftes bestilt jeg så et nyt par på nettet hos "Vi Strikker", og jeg har allerede fået dem! Fantastisk super hurtig service.
Jeg var også forbi et par andre internetbutikker, men at betale 80 kr. for at få fremsendt strikkepinde til 90 kr. - det synes jeg er for dyrt. Hos "Vi Strikker" kom jeg af med 6 kr. i porto.

Ugen går med praktiske ting til festen og hygge.
- Mandag blev der bagt småkager
- Tirsdag blev der syet kjole
- Onsdag var både hunden og jeg til frisør (dog ikke den samme) og kjolen blev syet færdig
- I dag er det torsdag, og der bages igen :-)

Det er snart lørdag - og Gisp - i morgen er det fredag! Og det er jo der det sker!
På et tidspunkt var der en der fortalte mig at ens baller vokser 16 cm i længden fra ung til gammel - jeg kan kun sige, at jeg er glad for at jeg trods alt har så lange ben.

2 comments:

Sylvia said...

Kjære Gitte
Du har det vist travelt i din friuke, men det er vel også for å holde seg ung.......? ;)
Jeg har ledd av dine morsomme replikker.
Og jammen holder du ting igang med div strikkerier, og innkjøp.
Jeg må bare si at pakken jeg sendte deg kostet mer enn innholdet! Det er såååååå dyrt med frakt til utlandet, ellers hadde jeg benyttet meg mer av posten. Og sendt flere ting.
Jeg håper noen har Rauma garn i DK. Og oppskriften jeg sendte skal det brukes Finull, et fantastisk garn, som jeg faktisk strikker i nå.
Eller håper jeg du får en kjempefin fest i helgen.
Klem

Dorthe said...

Sikke skønne ting du nok engang har gang i - og så midt i én travl uge. Jeg er også helt vild med bogen Grønland som jeg desværre ikke fik til min fødselsdag d. 8, men så er det godt at julen snart står for døren...
Jeg vil ønske dig en rigtig god fødselsdag i morgen og forhåbentlig også en dejlig pige komsammen lørdag.