Wednesday, November 19, 2014

Min kjole til på lørdag.....

Min kjole til på lørdag er næsten klar. Jeg har i lang tid haft en idé til hvad jeg skulle have på til min 50 års fødselsdagsfest - og det skulle hverken være hjemmestrikket eller hjemmesyet (det der med et finere ord hedder håndlavet). Nix - det skulle være en købt kjole som bare var perfekt! Jeg har prøvet kjoler i rigtig mange forretninger og i mange prislag - fra 999 kr. til 2.500 kr. men fandt ikke KJOLÈN. Enten var stoffet noget "sjask" i forhold til prisen eller også sad den bare ikke rigtig helt som den skulle.

Istedet blev det til en tegning, der blev omsat til Stof hos Marianne i CityStoffer.


Og her er den så. Jeg mangler lige det sidste. Halskanten er riet på, kjolen skal ligges op i hånden og så skal der en ekstra presning til. Jeg er godt tilfreds. Stoffet er lækkert og den sidder helt rigtigt. Det er fantastisk når det billede man har i hovedet, også er det resultat der kommer ud af symaskinen.


Faktaboks: Igen er grundmønsteret "Old-school Teacher" - kjolemønster fra Ottobro, vinter 2011. Efterhånden med en del justeringer, så pasformen er min personlige.
Stof: Købt hos Citystoffer i Århus. Kjolen har blondeforside (der skal selvfølgelig en sort underkjole inden under), 3/4 lange blondeærmer, og helt enkel sort ryg med skjult lynlås. Kraven skal bindes/lukkes med tyndt silkebånd (sløjfe) i nakken.

Tegningen - tegnet på 5 sekunder i stofbutikken. Der er en grund til at jeg ikke tegner i det daglige :-)

8 comments:

Tine said...
This comment has been removed by the author.
Tine said...

Wow Hvor er den blevet flot!!

Så har vi da noget at leve op til på lørdag ;-)

Glæder mig til vi ses :-)

Gitte said...

Tak. Det er jo ikke hver dag man fylder rundt :-)

Glæder mig også.

Irene said...

Hvor er den flot. Kender det godt, hvor tit har jeg ikke været oppe i byen og kikket ... og endt med 1,5m stof i stedet ;o) Det er næsten umuligt at finde det som findes inden i ens hovedet ;o)

anne marie vorsaa said...

Den er så fin. Du bliver fæot i den

strikog sting said...

Så flot og elegant ……god fødselsdag

Eva said...

Den er vel nok blevet elegant. Du er simpelthen så dygtig!Jeg håber, du får den dejligste fest.

Fru Kahr said...

Du bliver smuk:-)