Sunday, February 22, 2015

Strikket striberi

Jeg har fuld fokus på Løvfaldstørklædet - har ikke strikket på andet de sidste 2 uger. Jeg er ikke færdig endnu - men jeg nærmer mig. Det har tager ca. 1 uge at strikke de lodrette striber i toppen af sjalet. Nu skal jeg have det klippet op, og jeg har bestemt mig for at jeg vil forsøge med med hækletekniken inden jeg klipper.


Jeg har lånt en wire på 1,80 cm - for jeg får rigtig mange masker! Jeg vil tro at det tager ca. 14 dage at strikke kanten på de skrå sider. Forsiden af kanten er med røde farver og bagsiden med grønne.


Jeg glæder mig sådan til at tage det rigtigt i brug.


Jeg er begyndt at løbe igen. En overgang løb jeg 5 km hver lørdag og søndag - men 10 km på 2 dage resulterede i en øm venstre hofte som skulle have ro - og så et hold i ryggen. Nu er jeg ved at være mig selv igen, og løbeskoene er kommet frem. Jeg har været afsted både lørdag og søndag morgen, men kun ca. 2-2,5 km per gang, og det går fint. Jeg har lært det! Ikke 10 km på 2 dage.

Virker motionen ikke - er det jvf. Lidl andre metoder, man kan tage i anvendelse :-)


Var nødt til at tage et billede af det skilt!

Lise har sørme også haft fødselsdag - d. 18. februar blev hun 12 år - den dejlige tøs. Vi holdt fødselsdage for ungerne i vinterferien. Og det blev til fødselsdage istedet for et stort kalas hvor alle kom på én gang. "Vi kan ikke lørdag - må vi komme forbi søndag i stedet?" Ja da.


Glæder mig - i da skal jeg mødes med strikkesøstrene hos Birgitte. Vi har ikke set hinanden siden december måned, så jeg kan næsten ikke vente :-)

11 comments:

Strikkeheksen said...

Håber I får en dejlig dag, Gitte :-) Tillykke med Lise og ikke mindst dit sjal - hold da op et arbejde :-) Tror det er sådan et, du kommer til at sætte pris på i rigtig mange år :-)

Sylvia said...

Hei Gitte
Ditt sjal blir såååå lekkert!!!! Og det er litt av en jobb som ligger bak. Men gode ting tar tid, så du må bare nyte prosessen.
Du husker det sjal jeg fikk av Anne og Marianne da vi var på Fanø? Det er i bruk hver dag! Mer som et pledd jeg har over meg i sofaen, eller som et stort sjal når jeg feks sitter utenfor en sommerkveld. Å ha det på som et antrekk, nei det er det for stort til. Men jeg har nesten slitt det ut!
Dine barn er blitt så store, og de er så like hverandre. Man kan godt se de er søsken.
Søndagen i dag er dømt til strikking og kos. Men, innimellom skal det bakes brød og det må vaskes litt i leiligheten. Men litt av alt, så blir det bra.
Ha en fin søndag. Klem

Britt said...

Det lyder som nogen rigtig dejlige søndagsplaner. Det er så smukt dit sjal, utroligt så mange timer der ligger i det, det tænker man jo ikke over ellers.

Madame Gori said...

Det er bare så flot - dit sjal :)
mvh Margrethe

Eva said...

Det sjal bliver fantastisk.

Familiefødselsdage er skønne både når alle kommer på én gang, og når det er fordelt på flere gange.

Mona Elisabeth Pedersen said...

Det sjal bliver helt fantastisk ! og sikken et arbejde ! Men selvom det er lange baner, tror jeg det er spændende strik - og resultatet bliver helt unikt.

Annelise Jørgensen said...

Det bliver superflot med de dejlige farver du har valgt. Ja kanten tager lang tid. Da jeg strikkede mit valmuesjal strikkede jeg alle 3 kanter på en gang. Puh ha det var en ordentlig omgang

vibstrik said...

Jeg forstår godt at du glæder dig til at tage dit sjal i brug. Det er da fantastisk:-)

Lin said...

Det sjal det er saa flot. Glaeder mig til at se det faerdigt.
Hjertelig tillykke med Lise.

Madam Munch said...

Det ser så smukt ud, dit sjal, det er gået hurtigt, for du har jo også strikket på andet. Jeg er spændt på at høre om hækleteknikken, jeg kender den, men har ikke brugt den på større arbejder, kun afprøvet den.
Du kan strikke borten i en og samme omgang, det giver så pæne hjørner, men du skal have en del rundpinde i gang.

Annes indfald said...

Det bliver flot. Dejlig glød i farverne i kanten... God indramning af løvfaldt!
Jeg strikker hele kanten.. hele vejen rundt og bruger min 150cm wire. Der skal skubbes en del masker rundt!
Har prøvet at samle to wirer, men det syntes jeg blev helt uhåndterligt.