Sunday, March 1, 2015

Det er næsten et fælles projekt......

Vi mødtes hos Birgitte sidste søndag, og det var som altid meget, meget hyggeligt. Birgitte havde tryllet i køkkenet, og der var både lækker frokost, og diverse hjemmelavede snacks - fra små bagte kransekager til små stykker chokolade med honning og vendt i lakridspuljer - og meget andet ind imellem.

Dorte og jeg strikkede på AD's "Fiskekutter", og Tine havde hendes med. Jeg fik lidt blod på tanden i søndags, så denne uge har stået på stribestrik.


Birgitte strikkede på et flot tørklæde i rester, og der var lige præcis den røde farve som jeg gerne vil have som kanter på mit tørklæde. Jeg har selv en rest, men den har ikke helt den varme farve, som jeg så hos Birgitte.

Jeg var i tvivl omkring indtagningerne på ærmekuplen - og så må jeg jo indrømme at facebook er genial (selv om jeg jo ikke er speciel vild med det medie). Et lille spørgsmål til Annette og et hurtigt svar, og man strikke videre.


Ellers har ugen budt på en biograftur. "The Imitation Game". Kan anbefales. Rigtig god film. Inden Dorte og jeg gik i biografen besøgte vi (næsten som altid) Kählers Spisehus. Uhmmm - jeg kunne lever af deres salater. Denne gang var det med babysalatblade fra Samsø, rosenkål, tørrede tranebær, finthakket æble, ristede pinjekerner, tørret og saltet bacon, og dressing af citron og honning.


Lørdagen startede med en løbetur. I dag kiggede jeg ud af vinduet, og blev enig med mig selv om, at det var OK at springe over. Vejret ligger op til en rigtig hyggesøndag. Første plade morgenboller er færdige. Morgenkaffen er klar.


6 comments:

Sylvia said...

God søndag Gitte
Dine morgenboller ser deilige ut. Her har vi visst bare tørre knekkebrød. Lurer på om det skal bakes litt i dag......mulig ostescones er noe ungdommen blir glad for!
Din Fiskekutter ser aldeles flott ut!!!! Den minner om min stripejakke, som jeg er veldig glad for. Og alle kommenterer den orange stripen jeg har på den. Kanskje du skulle gjort det samme med den røde fargen, på din?
Jeg var så heldig å oppleve Kahlers cafe sist sommer. Et herlig sted. Vi nøt bare kake til kaffen der, men jeg er sikker på at maten der er en like god opplevelse.
Min søster er fan av Kahlers ting ( jeg er ikke sååå begeistret ) så hun samler på deres ting.
Jeg har endelig en frihelg, som ble til en helg med hodepine :(. Så her nytes stillhet og strikketøy.
God søndag. Klem

Britt said...

Det ser rigtig skønt ud. Jeg har kun hørt rigtig godt om Kählers, jeg synes de skulle åbne en afdeling i København (som ikke er i Tivoli).
Jeg har kigget rigtig meget på fiskekutter på det seneste, det er ikke den jeg faldt for første gang, jeg kiggede i bogen, men efter at have set en kollegas udgave var jeg helt solgt. Din ser skøn ud!

Lin said...

Godmorgen godmorgen.Ser laekkert ud med saadan en gang friske boller. Langtidshaever de eller er du bare enormt tidligt oppe???? Jeg maa indroemme at soendagen er min dasedag hehe. Jamen er du paa FB, saa maa jeg da lige finde dig.
Flot stribestrik. Det bliver laekkert.

Strikkeheksen said...

NammeNam Gitte - jeg sidder og savler - ikke smart ned i tastaturet ;-)
Hun er en ørn hende Birgitte i et køkken - jeg ved kun alt for godt, hvad jeg er gået glip af :-) Jeg er også i gang med Fiskekutter, men i en noget alternativ farvesammensætning - den skal strikkes færdig lige efter Charlotte tøndering modellen. Er der problemer med opskriften ved æremkuplerne eller hvad?

Tine said...

Tak for sidst.
Ja, vi er godt nok blevet sløve til at tage billeder til vores sammenkomster.
Jeg får slet ikke taget billeder mere.
Haha. Ja, det er da næsten en strikkesøsterbluse efterhånden-
Jeg må se at få strikket noget mere på min. Jeg er meget bagud.
Dejlig tur i byen du har haft!
Vi ses næste lørdag :-)

vibstrik said...

Sikke nogle inspirerende billeder:-) Både af strik og mad.
Skønt..hvad kan man så ønske sig mere. Er spændt på at se trøjen færdig.