Saturday, March 21, 2015

Den lille sorte i brokadestof

Jeg havde altså bestilt et andet vejr til idag! Jeg skal på strøgtur med 2 veninder i Skanderborg. Hele ugen har der været blå himmel, og symaskinen har været igang med en sort kjole i brokade stof, der lige passer til min sorte skindjakke og et uldtørklæde. Måske skal jeg bare være lige glad med vejret og fryse med anstand!


Jeg har længe været på jagt efter noget flot brokadestof. Min veninde - Dorte - som jeg også skal mødes med i dag, har købt en fantastisk flot kjole i brokadestof med blå og gyldne nuancer. Kjolen var for kort til mig, så i mangel af bedre endte jeg med dette. For en gangs skyld er stoffet ikke købt i Citystoffer men hos Stof2000. Det skyldes nu mest at min mand var med inde i byen og det var den butik vi kom forbi. Dem der kender ham ved, at det der med at trække Jørgen rundt i butikker inde i Århus, det giver absolut ikke et godt resultat..... Så tidspresset hoppede jeg ind i Stof2000 - fandt hylden med brokadestof og hjem kom 1,50 meter til ca. 150 kr.


Under syningen fandt jeg fejl i stoffet. Tråde der ikke var vævet ordentligt ind. Jeg har klippet dem af, og tror kun det er mig, der kan se hvor fejlen var. Jeg har taget billeder, og vil ind og vise det i butikken, for - for pokker hvor er det ærgerligt næsten at have en færdig kjole, og så opdage at der er fejl i stoffet. Jo - det var billigt stof - og måske også for billigt! Nu håber jeg bare at stoffet ikke falder fra hinanden......


Jørgen mener det er en festkjole, men så laver jeg dagen om til en fest :-)


Faktaboks: Stof fra Stof2000, møster Onion 2042 i str. medium med str. small i taljen. Der er indsnit på bagstykket, så kjolen får facon. Usynlig lynlås midt bag.

7 comments:

Uldbegavet said...

Hvor er den bare flot og mon ikke det bliver varmt nok med både tørklæde og skindjakke til? - Jeg håber du får en god dag med dine veninder.

Uldbegavet said...
This comment has been removed by the author.
Lin said...

Ih har du ogsaa saadan een???? De er umulige at have med inde i stof og garnbutikker haha. Men du klarede det da fint. Husk nu de tykke stroempebukser og en ulden undertroeje.
Rigtig god tur, du kommer til at ligne en million.

Eva said...

God fest, så ;)

Det er en rigtig fin kjole, som kan bruges til det hele.

Kirsten said...

Meget flot kjole. Passer perfekt med skindjakken og det meget smukke lysegrå tørklæde.

Sylvia said...

Herlig kjole, Gitte!!!
Vi selge brokadestoff i butikken der jeg jobber ( du ville nok ha gått amok hos oss...... ) Mn kollega, en mann, og jeg diskuterte faktisk i går om stoff og om strikk. Strikkede stoffer rakner, men hevde stoffer blir bare løsere. Det er nok trekt i en tråd. Kanskje du skal veve inn en ekstra lang tråd der hullet er?
Selv om stoffet var billig, så skal det ikke være sånn. Gå og klag!!!
Har nettopp kommet hjem fra jobb, OG en tur på Tapasrestaurant med Sophia. Vi HYGGER sammen så ofte vi kan. Nå er det kaffe og marsipan hjemme i stuen. I morgen drar vi på rockekonsert. Aron s band holder konsert 3 timer herfra...sukk. Vi skal overraske ham, han vet ikke vi kommer. God helg. Klem

Strikkeheksen said...

Jeg synes da også du skal klage - billigt eller ej - det skal da være helt, når man køber det! Flot kjole - jeg håber du havde en fin fest og undgik at blive forkølet ;-)