Friday, April 24, 2015

Har jeg mon nok?

Som tidligere oplyst - garn fra Fanø Uldfestival 2013 - anvendes til model "Sort is" af Annette Danielsen. Men, men, men - har jeg garn nok - spørger en erfaren strikker! Jeg har ca. 225 gr. tilbage af de ca. 400 gr. jeg købte. Er det nok til 2 ærmer plus raglanstykket?


Jeg overvejer at starte med et ribstykke på ca. 6-8 cm på begge ærmer i almindeligt uldgarn for at spare. Det er næsten samme farve - blot mere "glat" og uden de hvide nister. Måske det ville være pænt. Jeg kunne evt. afsluttet med halskant i samme tynde uld.


Weekend! Åh - det er skønt. Jeg har nydt mit glas hvidvin sammen med et dejligt stykke kød og masser af grøntsager. Himlen er blå og jeg er helt afslappet. Et stort projekt på arbejde, der har taget ca. 1 år, er afslutte og med et meget fint resultat. Der har ellers været kriser under vejs, og jeg har virkelig været bekymret for om det gik godt. Alt endte dog lykkeligt :-) Og jeg føler at jeg er blevet 30 kg lettere! Der en mere hård arbejdsopgave, som startede i maj sidste år. Den skulle også gerne lukkes i løbet af de næste 4 uger og med et rimeligt resultat. Det ville være helt fantastisk!

Hvis den også bliver lukket inden min tur til Lene og Saltum, ja - så skal der købes et eller andet ekstra godt ind på Saltum Uldfestival - lidt (mere) selvforkælelse vil være på sin plads. Selvforkælelsen fik gode ben at gå på i sidste weekend i Odder med 5 nye bluser og et lækkert bælte.

8 comments:

Sylvia said...

God kveld Gitte.
Ja, jeg tror det vil holde. Men det er en smart tanke å gjøre det du tenker også.
Jeg lurer på om jeg noensinne vil komme til Saltum på Uldfestival, for på denne tiden er det høysesong på jobben. Og det er kaotisk, og helt villt på jobben til tider. Jeg er helt skutt når uken er omme. Og jeg skal nyte denne frihelgen.
Nå er det rødvin i glasset, og kos med Erik og Sophia foran tv.
God helg til deg også. Klem

Uldbegavet said...

Hvis du strikker med en tråd, vil jeg tro der er nok.
Tillykke med det flotte resultat på arbejde. Jeg glæder mig til at se, hvad du får købt i Saltum.
God weekend.

vibstrik said...

Hvor bliver den bare flot. Hvis du er i tvivl om hvorvidt garnet slår til, er det da en fantastisk ide med rib i lignende garn😊

Anonymous said...

Du må måske i gang med lommeregneren. Ærmerne forbruger ca. 70 % af, hvad du har brugt på kroppen indtil nu, hvilket ca. er 125 g, så du har 100 g tilbage til raglan. Det gennemsnitlige antal masker pr. raglanpind er ca. det samme antal som kroppens masker, så du har garn til mere end 1/2-delen af antallet af kroppens pinde til raglan, er det nok? Ellers må du selv lave en mere præcis udregning.
Mvh. Kristine

Mona Elisabeth Pedersen said...

Jeg er lige ved at tro at det godt kan række - især hvis du laver andre kanter. Det kan da være vi løber på hinanden i Saltum :o)

Strikkeheksen said...

He, he - jeg kan sagtens hjælpe dig med at finde noget særligt :-) Glæder mig sådan til at se dig og det vil da være fantastisk, hvis den opgave er af vejen.
Jeg tror altså også der er nok, hvis du kun strikker med enkelt tråd - men det er da en super ide med kanter i et mindre nistret garn - det er måske i virkeligheden den sejeste detalje :-)
Pyha - jeg må i gang med min tæppefirkant - det er ganske utroligt så lidt strikketid, jeg har haft i den her uge ;-)

Britt said...

Det lyder som en dejlig shoppetur, du har haft. Jeg tør ikke udtale mig om garnmængden, men det, du har lavet, ser rigtig flot ud!

Ruths datter said...

Så aldeles nydelig. Likte det mønsteret. Flink du er da.
Klem