Sunday, May 17, 2015

Bubbly bukser og bluse - done!

Mit sæt er syet - om det bliver anvendt som sæt eller enkeltdele vides endnu ikke.


Faktaboks: Bukserne er syet efter et Gitte-tilpasset snitmønster fra Onion no. 4028. Str. 40 over hoften, str. 38 i taljen og 8 cm+ i længden. Derudover har jeg tilføjet indsnit for og bag. Samtidig er de lige så løse, at jeg stadig kan trække dem op over hoften uden lynlås. Blusemønsteret er et gratismønster fra CityStoffer.
Stof fra Citystoffer.


Det var den søndag :-) Nu kommer der et par dage i København.

8 comments:

Lin said...

Der var du soerme hurtig. Godt gaaet. Ser laekkert og smart ud. God tur til Kbh.

Strikkeheksen said...

Gitte - det bliver da totalt sejt med din Katharina Hepburn cardigan over og ikke mindst dine nye ørenringe :-) Havde da ønsket for dig, at der ikke var flere ture sådan lige rundt hjørnet, men jeg håber, du får mulighed for at nyde noget af den. Rigtig god tur :-)

Madam Munch said...

Vi vil se det PÅ!

anne marie vorsaa said...

Rigtig fint sæt. Håber det kan holdes oppe tror de er løse.

Uldbegavet said...

Flot sæt - lækkert mønster.
God tur.

Helle said...

Så morsomt sett. Jeg tror jeg nok ville endt opp med å bruke delene hver for seg, kan se for meg buksene er flotte med en hvit bluse og dongeri-jakke?

Ser at du har vært både på ullfestival og i København. Der ga du meg et tips med hensyn til restaurant for neste besøk i byen, Brødrene Price, selv om jeg har en følelse av at den kanskje blir litt for dyr for min lommebok?

Sylvia said...

For et flott prikkete sett, Gitte. Det kunne jeg også gått med!!! Begge deler på en gang, med store sorte smykker eller et silkeskjerf til. Men det er nok finest med delene hver for seg. Som et antrekk som du viser, med ørepynt og det hele .

Chain of Yarn said...

Flot sæt, det vil passe godt sammen med den nye cardigan. Hav en god dag.