Sunday, May 24, 2015

Bukser og bluse på, surprise og strikketræf.....

Blusen til Cowboybukser - på arbejde i fredags:


 Og bukserne til en blondebluse og en cardigan til Jørgen surprisefest i går.


Faktaboks vedr. bluse og bukser findes her.

Jeg tog fusen på Jørgen i går. Jeg havde inviteret hans venner til herresurprisefødselsdagsbrunch. Og han havde virkelig ingen anelse! De kom kl. 10 i samlet flok, og Jørgen havde en dejlig dag. Jeg havde fortalt ham at et vennepar kom til brunch. Han havde godt nok undret sig lidt over mængderne af mad - men jeg sagde at jeg også kunne bruge noget når Strikkesøstrene kom til træf om søndag - og så tænkte han ikke mere over det - på trods af at indkøbene indholdt rullepølse, fedtegrever og gammel dansk :-) En af vores venner hentede kagemanden på vejen. Det var simpelthen så sjovt at følge hans reaktion fra total forvirring over alle de mænd der stod på fortrappen - til at det ligesom gik op for ham hvad der foregik.


- Lige om lidt er der ryk ind igen. Salaten står på bordet. Der er 2 tærter i ovnen. Og der er dej klar til at bage chokoladeboller med sukker på. Jeg glæder mig til en dejlig strikkesøndag. Jeg gik faktisk lidt i panik sidste weekend, for Mariann sendte en mail om at hun godt kunne komme til strik lørdag. HJÆLP! Havde jeg inviteret både til strik og til herrebrunch lørdag? Nix - et tjek i kalenderen og diverse mails viste at jeg havde tjek på det. Mændene om lørdagen og kvinderne om søndagen.


I morgen? Der skal jeg bare slappe af :-) Og så har jeg en fridag på tirsdag. Dejligt.

Nåh - ja. Udsigten fra Bella Sky 20. etage - overnatning fra mandag til tirsdag. Jeg var nærmest skrækslagen, da jeg skulle tage billedet. Bare til info, så er det ikke muligt at åbne vinduet, der går fra gulv til loft.


11 comments:

Sylvia said...

Så fin du var med antrekkene med bobler på, Gitte. Og grattis til din kjære mann som fylte år. Jeg kan tenke meg han ble overrasket. Bra jobbet Gitte.
Herlig utsikt fra Bella Sky. Godt vinduene ikke var til å åpne.Jeg kjører alltid forbi der når jeg er hos Marianne i KBH. Bodde du i kvinneetg? De har nemlig en etg kun for kvinner der.
Ellers elsker jeg jo formen på hotellet og de grafiske sort hvite flisene.
Deilig med fridager igjen......jeg var kun. To dager på jobb etter ferien, før jeg har fri igjen i Pinsen. Så blir det en myk overgang.
Ha det hyggelig med strikkesøstrene i dag. Jeg er nesten med........jeg skal også sitte å strikke i dag.
Klem

Strikkeglæde said...

Sikke en masse energi og skønt at kunne glæde manden og at han havde en dejlig dag! Sættene er helt fantastisk - det er da skønt at få lavet som kan kombineres på alle mulige måder.

Britt said...

Det ser ud til at være et meget anvendeligt sæt, du har fået syet dig. Det er rigtig fint stof og det passer godt til dig. Tillykke med manden

Lin said...

Puhada. Bare billedet fik hoejdeskraekken frem. Brrrrrr, sikke noget.
Men det kunne da have vaeret meget sjovt hvis alle kom samtidigt, saa kunne maendene have laert at strikke haha. Hjertelig tillykke med ham, og du ser brandgodt ud.

Uldbegavet said...

Det er et flot sæt og sjovt at se, hvor god du er til at sammensætte på kryds og tværs.
Det lyder til at have været en særdeles aktiv weekend, så er det godt at have en ekstra fridag at trække på.

Strikkeheksen said...

Uha da - det føles da også som om man nemt kunne falde ned fra det hotelværelse ;-) Du er så smart i dit arbejdsantræk, Gitte - og det er dejligt, at du kan kombinere med alt muligt - prikker er hot :-)
Tillykke med Jørgen - tænk, at han stadig får kagemand i den alder ;-) Håber, I har haft en dejlig søndag, du og søstrene - og så er det godt for dig at vide, at der stadig venter 2 hele fridage forude :-) Nyd dem :-)

Chain of Yarn said...

Så fint dine bobler passer ind i begge kombinationer. Flot! Håber du får et par dejlige fridage oven på højde-oplevelsen.

Helle said...

Buksene og toppen var jo så flotte på deg. Buksene ble jo så flotte med den hvite blusen og mørk kardigan til. Det er noe med å få det rette tilbehøret til, og kunne mikse og matche så har man mange bruksmuligheter med egentli fanskeg få plagg dersom man planlegger litt. - For få plagg i garderoben er vel ikke det største problemet vi egentlig har, men heller det å se det vi har med nye øyne og i nye kombinasjoner. Well done. 😊

Eva said...

Så hyggeligt med surprise.

Hvor er dine prikkede kreationer dog lækre.

Tine said...

Hvor er dit prikkede sæt blevet flot!
Du er altid fantastisk med en symaskine :-)

Tak for en dejlig dag i går.

Unknown said...

Finne to sæt du har fået fikset.
Sikke en dejlige overtalelse til manden. Vi er vel alle lidt af et barn inden i og den vil kagemanden glæde. 😊