Friday, May 8, 2015

Får med lynlås?

Min fåretrøjer ender med en lynlås. Selv om jeg havde 24 masker mindre end i opskriften var trøjen stadig alt, alt for bred, så jeg har sat 24 masker mere på hold! Jeg var helt deprimeret ved tanken om at skulle trævle op, og kom så istedet på den idé at jeg klipper de overskydende får i siden af og monterer en kort lynlås. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt men en bedre løsning end ingen fåretrøje.


Stykket der skal klippes af:


- Og sådan som den forhåbentlig kommer til at se ud bagefter med lynlås i siden.


Det har været en travl uge med en 3 dages konference i København. Det har været dage fyldt med god arbejdsmæssig inspiration, og jeg har fået mange gode idéer som jeg skal have igangsat "hjemme på pinden". En kundemiddag blev det også til hos Brdr. Prices restaurant i København (det var mig der var kunden). Dejligt sted - meget hyggeligt og god mad.Jeg kom hjem torsdag aften og er faktisk ikke helt frisk. Konferencerum med megen airkondition (koldt) og et varmt hotelværelse er ikke en god kombination. Min stemme lyder lidt rusten. Jeg har nu ikke tid til at være syg før på torsdag. I morgen tidlig tager jeg til Aalborg, hvor Lene henter mig. Selvfølgelig har de meldt regnvejr. Der er tradition for "mindre godt vejr" når Lene og jeg skal til Saltum :-) - men! Det skal ikke hindre os.

12 comments:

Eva said...

Den fåretrøje bliver SÅ flot. Og detaljen med lynlås vil med garanti danne mode :)
God tur til Saltum.

Anette said...

Jeg synes det er en fed detalje med en lynlås. Faktisk har jeg set flere efterårsmodeller 2015 med lynlåse. Glæder mig til at se den færdig.

fru westerskov said...

Det var en smart måde at løse problemet på. Den bliver bare så flot :-)

Britt said...

Åh som de ser rigtig fine ud dine får!

anne marie vorsaa said...

Super ide med den lynlås. Det bliver spænde at se den færdig.
God tur på uldfestivalen.

Sylvia said...

For en god ide med glidelås, som det heter i Norge ;) Mønsteret med sau er altså såååå fint, Gitte.
God tur til Saltum, som jeg altså IKKE skal til ( da hadde jeg sendt deg en sms...)
Men en jeg kjenner herfra, skal dit, hun og Mannen. Han blir satt av på en cafe, mens hun går berserk. Kanskje dere treffer på henne? En fargerik dame som heter Kari, med rødt hår. Hun snakker selvfølgelig norsk ;)
Min tur går til litt varmere strøk.......men det får du vite til uken.
Ha en fin tur til Saltum sammen med Lene. Og som Nordmenn sier: det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. klem

Anonymous said...

det er da lige det du gør :-)

Uldbegavet said...

Det bliver den smukkeste fåretrøje. Det var godt du opdagede, at den var for stor, så du kan nå at redde den med en syning. Jeg tror den bliver rigtig lækker med lynlås.

God bedring og god tur til Saltum

Uldbegavet said...
This comment has been removed by the author.
Klitrosestrik said...

Jeg kan rigtig godt lide dit valg af farver. Flot!

Mona Elisabeth Pedersen said...

Smart ide med fåretrøjen. :o)
og jeg håber I havde en god - og ikke alt for kold - tur til Saltum idag. Jeg frøs med anstand deroppe, det tog lige toppen af fornøjelsen.

Chain of Yarn said...

Hej Gitte, sikke et godt tip, det må jeg huske. Er spændt på at se det færdige resultat, nu da jeg følger med i hvad der sker hos dig. Jeg er dybt misundelig over at du skal til Saltum.( Håber selv på at komme afsted næste år. ) Hav en god strikkedag. Mvh Lotte