Tuesday, September 1, 2015

Preview - Kjolen fra Nordisk Masker 2

Et allerførste kik på kjolen fra Nordiske Masker 2.


Jeg mangler 2 ærmer og at hækle kant rundt omkring halsudskæring. Det er meningen "slidsen" skal knappes med en masse små knapper. Jeg er meget i tvivl om hvilke knapper jeg skal vælge - antik sølv, eller bare en lille grå almindelig knap. Det kræver en tur ind til byen.

Faktisk strikkede jeg slidsen kortere end der stod i opskriften, men jeg synes den ser lang ud. Jeg har prøvet kjolen, og selv om den ser "lidt udringet ud" kan den sagtens nå omkring mig - der mangler bare lige en kant og nogle knapper :-)


Jeg skal på tøsetur på fredag, og kan nok godt snige mig alene ind i en garn/stofbutik, hvis der er andre "almindelige butikker" i nærheden, hvor Dorte og Jytte kan shoppe/ose imens.

I mit sidste indlæg viste jeg et billede af en smuk staude, som Annette Danielsen havde i sin have. Ellen skrev i kommentaren at hun gerne ville tage et stykke med til Fanø - så nu får jeg også blomster med hjem fra Fanø Strikkefestival. Tusind tak - Ellen.

10 comments:

Uldbegavet said...

Det bliver en super flot kjole og jeg synes godt om din løsning med en kortere knaplukning.
Det er svært at vælge knapper, begge de løsninger du foreslår kunne være fine. Det bliver spændende at se kjolen færdig. God indkøbstur.

Citronmoster said...

Den bliver så flot, og et godt valg med en kortere slids. God tøsetur :)

Tine said...

WOW, hvor bliver den flot!

Sylvia said...

Eh.....Gitte. Jeg tror du har litt spam her i kommentarfeltet.

Men, uansett, kjolen er så DEG! Superfin.
Og hvorfor ikke bare ha EN knapp øverst???? ;) Du kan da tåle en dyyyyp utringning!!!! Hø hø....

Helle said...

Kjolen ser så spennende ut. Splitten så som du sier litt dyp ut, men med noen knapper og kant vil den bli litt grunnere.

Det er sjelden jeg strikker kjoler, jeg har egentlig ikke tålmodighet til det, men jeg tror litt av trikset er å strikke på flere ting samtidig så du ikke går lei?

Jeg ser du har sydd flere bukser. Om man finner et buksemønster som passer, eller gjør alle endringene på mønsteret er jo buksesøm egentlig ikke "umulig" til tross for mange kontaktpunkter. Jeg tror litt av min utfordring er at jeg ikke har funnet "det" buksemønsteret jeg er helt eller nesten fornøyd med ennå..;)

Helle said...

Ps. God jente-tur. Er det soff- eller garnbutikker i nærheten er jeg sikker på at du finner dem. Noe må jo du også få shoppet. :)

Lilli said...

Åh den ser skøn ud - sikker på du kommer til at se både feminin og sej ud i den. Glæder mig til at se den på - måske på Fanø? :-)

vibstrik said...

Jeg glæder mig meget til at se dig/den gå rundt på Fanø. Jeg har købt garn, og det kribler i fingrene for at komme i gang. Jeg har lavet kjolen i bog nr. 3, hvor der er hæklet foroven og strikket forneden. Jeg er så glad for den, og kan næsten ikke vente med den næste:-)

Web Services said...

Great post. thanks for the shared with us. web design buy

Anonymous said...

Thank you so much for your great sharing.I like the way of writing and presenting.I bookmarked this article because i got good information from this article.I am a writer and you can share any article with best essay writing service.