Friday, June 3, 2016

Noget med lacestrik og en fødselsdag

I lørdags inviterede Birgitte til 50 års fødselsdagsfest. Jeg kom for en gangs skyld afsted i god tid, og det var en god ting, for på trods af at jeg har været på besøg hos Birgitte mange gang, kunne jeg ikke finde huset, og mobiltelefonen lå selvfølgelig derhjemme. Jeg kørte frem og tilbage en 3 gang på den vej hvor jeg vidste at huset lå - og endelig faldt 10 øren! Som om det ikke var nok kørte jeg også den forkerte vej, da jeg skulle hjem... Bortset fra det var det en skøn dag. Rigtig dejlig mad og godt selskab i Birgittes dejlige hus, med bl.a. Tine og Dorte. Det blev til et enkelt billede af en kagerest.

 
 

Min sommerbluse i Alpaca Silk, som jeg ikke tror jeg får på før til vinter :-) med de 28 grader, der er lige nu er bomuld vist bedst. Lige nu strikker jeg ærmer, men Alpacaen glider ikke så godt i varmen. Ikke fordi jeg klager - denne temperatur (i hvertfald noget der ligner) må gerne fortsætte til september.


Kanten ruller noget. Jeg håber det retter sig efter en vask.


4 comments:

Britt said...

Det ser rigtig dejligt ud. En lækker rest kage :-)
Blusen bliver simpelthen så flot i den farve, og det er jo et lækkert garn

Lin said...

Av, den kage saa god ud. Ja strikke uld i varmen er ikke det nemmeste hihi. Godt at mansaa kan variere det med bomuld i den periode. Ser laekker ud.

Strikkeheksen said...

Birgitte ser godt ud som sædvanlig - og I er garanteret blevet godt beværtet :-) så kom jeg til at tænke på, at det snart er 3 år siden I var her til min 50 års - som tiden dog går! Jeg kan dælme godt forstå, at du ikke kan holde ud at strikke i alpaca i denne hede (det er for varmt, suk) - du må i gang på bomuldsfronten - der er da rigelig lejlighed med alle de KH modeller, du er faldet for - jeg er også helt vild med både Vale og Kit og er lige på trapperne til at starte den op :-) Holder ferie i juli - måske vi kan holde liv i vores feriestrikstradition? :-) God weekend :-)

Ellen said...

Jer er imponeret over de fine ting du får strikket. Altid så flot. Håber at komme til Aarhus på lørdag, måske vi løber på hinanden? God søndag.