Monday, September 20, 2010

Idas Blomster - føljeton - afsnit 3

Bare sådan lige for god ordens skyld. Jeg er IKKE A-menneske! Det var jo også derfor jeg var nødt til at finde på noget (syede kjole) når jeg nu endelig var oppe så tidligt. Tusind tak for alle de positive kommentarer. Jeg skal lige have købt et par lilla gamacher - så er den på til skole.

Idas Blomster - Nu begynder det at ligne noget. Jeg var dog nødt til at trævle ribkanten op og tage ind, så den sidder pænt.
Der er også købt stof til en nederdel med grønt foer.

Lise sidder altså ikke ude i birketræet hele tiden. Vi lader hende komme ind engang i mellem. - Lige nu er det hendes favorit sted. Der bliver leget meget ud i det område i forhaven.
Hun har iøvrigt fået den idé, at hun vil have langt pandehår. Jeg kan også godt se, at de har de fleste piger i hendes klasse. Jeg er ikke specielt vild med idéen - kan bedst lidt pandehår, men bøjer mig. Nu må vi se om hun orker at have det hængede ned i øjene den næste tid, eller vi skal et smut til frisøren igen.

7 comments:

Merete said...

Det er en meget køn datter du har. Idags bloster er rigtig flot til hende.

nynne said...

Den bliver da super til hende - og så med fin nederdel til -
Tak for tilbuddet - men du har da vist rigeligt at bruge tiden til, med alle de fine projekter.
Vi ses på søndag

Ann said...

Hvor er den altså sød, og helt perfekt stof til nederdelen og foret!
Altså sådan en sød Lise, ville jeg da også lukke ind engang imellem ;-)

KirstenK said...

Idas blomster...nøj hvor fint, dejlige farver! Sød pige du har dig der, snart med langt pandehår!

Irene said...

Den er blevet rigtig fin - den lille vest. Også en sød "restekjole" du har syet:-)

Lin said...

Det er da ikke Ida's blomster men Lise's blomster. Hun er en perfekt mannequin som hun der staar placeret ved sit yndlingstrae hihi.
Anede ikke at Anette Danielsen kommer med en baade til boern og voksne. Maa nok starte med voksenmodellen, for pigerne er jo begge over en str. 8 aar. Men lov mig, du sender intet foer jeg har fundet en maade at faa overfoert pengene paa ikk? Jeg synes altsaa det er saa soedt af dig.

Sylvia said...

Så fin hun er!
Og la henne nå få prøve lang pannelugg!! Sophia, med alle sine krøller, ville så gjerne ha pannelugg, men som du også kjenner til, med krøller, så er ikke det så fint bestandig.
Så brant hun noen hår der fremme med slettetangen, og nå vokser det ut...som pannelugg. Og det er ikke helt slik hun trodde det var. hun går med spenne hele tiden......nå slipper jeg maset om pannelugg!