Thursday, September 2, 2010

Rowan og jeg

Jeg har lagt billet ind på adskellige strikkebøger (mens vi venter på AD;-) på biblioteket, bl.a. 3 Rowan hæfter. Generelt når jeg kigger hæfterne igennem, og finder opskrifterne på de modeller der tiltaler mig - så tænker jeg "Hold da op - hvad gør de med alle de mange masker". Men - Jeg faldt dog fuldstændig for denne røde model, og mente bestemt også at garn fra lageret kunne passe..... og Rowan ved vel hvad de gør, så det kunne vel ikke gå helt galt?
For pokker da - jeg strikker str. medium på ½ nr. mindre pinde end opskriften siger, og alligevel kan ryggen nå hele vejen rundt om mig. Jeg har endnu ikke givet helt op, selv om jeg da ikke kan forestille mig hvordan jeg kan få den ned i en størrelse almindelig medium.
Garnet er 2 tråde tynd uld på p4½ - burde kunne matche garn til p5 - ikke? Plus jeg strikker ret fast!

Og hvad laver fruen så hjemme på en almindelig hverdag? Jo - hun har fri. Datter og mand kommer hjem kl. 12, og så skal vi til festuge i Århus. Sørens klasse er tilmeldt "Den Dansende Rambla" og skal danse til Thriller af Michael Jackson 4 forskellige steder rundt i byen mellem kl. 13 og 15, og det vil vi selvfølgelig ikke gå glip af ;-)
Skønt at sende alle afsted i morges, og så drikke kaffe i ro og mag.

En anderledes rolig morgen end i går, hvor Bastian på morgenturen fik fat i en død mus, og ikke ville slippe! Jeg stak fingerne i munden på Bassen tvang kæberne op og rystede alt hvad jeg kunne med lukkede øjne (stakkels hund). Åbnede øjnene og musen var væk - men hvor var den lige? Lå heldigvis et stykke væk. Tænk at være bange for en død mus.
Billedet er fra vores weekend på Sjælland - han faldt i ;-)

5 comments:

KirstenK said...

Uha, jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at strikke efter opskrifter som du gør, menjeg er fra de glade hønsstrikdage hvor man jo ikke prioterede opskrifter særlig højt...men der er jo bøvl med skidtet, enten man bruger opskrift eller ej, kan jeg næsten forstå!

Sylvia said...

Hi hi...jeg ler av deres Bastian. For en herlig fyr!!
Vår katt kommer hjem med både mus og fugl, og det er ikke alltid den er død! Sønnen våknet en morgen med en levende mus, romsterende i håret sitt. Katten hadde hoppet inn med den i vinduet, som stod åpent. Jeg er glad det ikke var meg!!!
Rowan-trøyen ser fantastisk ut, Gitte. Du må vel sløyfe noen masker for å få den riktige strs, tenker jeg, og ikke bare på pinnestrs. Lykke til, dette får du til.
Ellers håper jeg pakken snart er i dine hender ;)

Lin said...

Det lyder naesten som om der er en trykfejl i opskriften hvad pindestoerrelse angaar. Eller ogsaa er det lige foer du burde strikke den paa tynde pinde med en traad. I hverttilfaelde lyder det mystifysti.
Man keder sig da ikke med Bastian i naerheden. Tak for et godt grin vuf vuf.

Ann said...

Aj, hvor er det irriterende, men er du egentlig ikke en lille small??? Du må vel bare stole på din egen viden om størrelser og trække fra ud fra strikkefastheden. Opskriften ser umiddelbart ud til, at man godt kan trække nogle cm fra midt bag og midt på hvert af forstykkerne uden at det går ud over opskriften i øvrigt.

Strikkeheksen said...

Ja, jeg ved ærlig talt heller ikke, hvorfor du skal fedte rundt med en medium, du er small på overkroppen, efter min ydmyge vurdering ;-) Ellers en kanonlækker trøje, simpelthen et vanvittigt flot mønster, den må jeg se nærmere på, når vi ses :-)

Jeg kom jo til at købe det nye Rowan hæfte efter at ha´ set Berits og nu er der indtil flere piger, der står i kø, for at få noget af det dejlige mønsterstrik ;-)