Friday, September 3, 2010

Søde Sylvia

Jeg har fået en pakke fra Sylvia i Norge. Sylvia skrev om ikke jeg ville bytte opskrift, garn og perler til fingerløse vanter med Hendes Verden incl. Strikkehæfte fra forrige uge. Og DET VILLE JEG NATURLIGVIS GERNE! Sylvia spurgte til farve, og jeg skrev - grå, lilla eller rød, og hvad har jeg fået?
Både grå, lilla og rød samt tilhørende perler! Jeg glæder mig vild meget til at forsøge mig ud i kunsten med strik og perler ;-)

Tusind Tak, Sylvia

Der er også en pakke på vej til Norge, dvs. den ligger på skrivebordet og er ved at blive pakket med Hendes Verden plus diverse - dog ikke garn ;-) Forsendelse mandag eller tirsdag!

Det er meget sjovere at få post, efter at jeg er blevet blogger!

Ellers er jeg nået til en velfortjent fredag. Mandag, tirsdag og onsdag bød på lange arbejdsdage - 10 timer pr. dag + forældremøde i Lises klasse, og sammen med en forkølelse betød det også at torsdag eftermiddag og aften mest blev brugt til at sove. Nu er jeg fit for fight til weekend. Til festuge, til hygge, til strik, og til at indhente de mange kommentarer på bloggene som jeg ikke har fået lagt i ugens løb.

7 comments:

Pia said...

Sikken god byttehandel, - det ser meget lækkert ud det garn.

Eva said...

Det var en hyggelig byttehandel.

Anonymous said...

Du har helt ret...det er meget sjovere at få post, efter at være blevet blogger :-) og Sylvias pakker er fantastiske :-)

Lin said...

Mails er skoent, breve er dejlige (altsaa ikke rudekuverter hrmmm) men der er noget specielt ved pakker, og da saerligt naar det er overraskelser. Sylvias pakke er da helt fantastisk. Jeg glaeder mig til at se de pulsvarmere. Med perler, det lyder spaendende.
God week-end.

Samtal från min trädgård said...

Sikke da en dejlig pakke! Skulle ikke have noget imod at den landede i min postkasse.

Sylvia said...

Heisan, og der var pakken kommet godt frem! jeg liker også å få pakker fra deg, Gitte. Så vi er heldige begge to. Nå venter jeg bare på min....
Og Babysilk burde du glede deg til. Det er en fryd å strikke med, og det blir de deiligste plagg. Jeg strikket en bolero i sommer med det garn, og den er som en drøm å ha på.
God weekend til deg.

nynne said...

Lækkert bytte - har det med perlerne til gode