Sunday, January 27, 2008

Fremgang, award og guld?

Det går langsomt fremad med halstørklædet. Status: 59 cm - Færdigt mål = ca. 180. Sad i går og kiggede i gemmerne efter hvordan man laver pompommer. Sådan nogle har jeg ikke lavet siden engang i 80érne til påskekyllinger............
Læg iøvrigt mærke til den ene af 2 smukke maskemakør, der er købt hos Hanne i hendes butik Raija Garn. Hun har iøvrigt også kreeret en ny helt fantastisk broche.

Og så har jeg fået en You make my day-award. Tusind tak Karina. Jeg nyder meget at være en del af denne "lille" verden af bloggere, og er meget glad for, at der er nogen der gider kigge forbi og skrive en bemærkning ;-). Og den skal gives videre: Karina - du får en retur (ved ikke om det er tilladt), Ulla, Hanne, Charlotte, Helle, Gitte, Charlotte, Enaj, Ann - jeg kunne finde mange flere......... som jeg besøger på min vej gennem blogverden.

Og gør vi klar til en spændende eftermiddag, hvor Danmark forhåbentlig vinder guld! Det var næsten alt for spændende i går. Stod ude i køkkenet v. det sidste straffekast! Kom så DANMARK!!!!!

6 comments:

Ulla V. said...

Kære Gitte!

Du er en perle - 1000 tak for din søde award. Det gjorde mig bare utrolig glad og stolt :0)
Jeg stornyder at læse din blog og forlader den altid med et godt humør. Det er din skyld!! sikke en evne at besidde.
Du fortjener den award SÅ meget -tillykke!

I samlet flok vil vi følge vort nationalhold. Det er næsten ikke til at bære...frygtligt nervepirrende. Men jeg er sikker - de får guld!!!

Mange hilsner
Ulla :0)

Jane said...

Hej Gitte
Tusind tak for din award. Jeg har besluttet at jeg ikke sender awarder videre, men det betyder ikke at jeg ikke er glad for at få en selv;-) Synes bare at det er vældig stressende at skulle finde 10 når der 100 der fortjener den.
Det blir meget meget spændende at følge håndboldkampen i dag og jeg har garanteret ingen negle tilbage bagefter. Håber virkelig at de vinder.

hanneb said...

Hej Gitte.
Jeg siger også tusinde tak for avarden.
Og tak for reklamen for mine ting. Markøren klæder dit flotte strikketøj supert:))
KH Hanne

Ulla V. said...

Så du det, Gitte??? Hvilken sejr og glæde...

Jeg er klar ved skærmen når de vender hjem!!

weaverknits said...

I'm honored to receive this award! Your stained glass knitting is gorgeous.

Karina said...

Jamen tak igen! Tror nu ikke lige jeg orker at finde 10 nye blogge - der er så mange fine og inspirerende rundt omkring.
Det bliver et superfint halstørklæde du får lavet - fint sæt der kommer ud af alle anstrengelserne.