Sunday, June 29, 2008

Hægter

Jeg endte med at købe ganske almindelige gammeldags hægter, som er helt usynlige. Alternativet var norske hægter, men sølv passede ikke rigtig til trøjen. Er faktisk rigtig tilfreds med og glad for resultatet - ikke mindst eftersom det er min første helt hjemmekomponerede model. En af de førstkommende dag skal jeg have skrevet "opskriften" ned, så jeg kan lave den igen.

Denne søndag er meget stille og fredelig. Søren blev kørt til Hou og sat på færgen til Tunø i morges - på ferie med Gudmor. Han har glædet sig helt vildt. Har dog allerede ringet hjem 4 gange. Undrer mig lidt - plejer aldrig at høre noget fra ham, før han er hjemme igen...........

Jørgen kørte afsted til København ved frokosttid. Han skal til Bruce Springsteen koncert sammen med en kammerat - kommer hjem engang i nat. Det skal oven i købet spise middag på l'education.

Lise har glædet sig helt vildt til at det bare skulle være "os to" hjemme i huset - en tøsedag. Vi har cyklet, spillet spil og kort, snakket og hygget i sofaen. Lige nu ligger hun og ser en film. Jeg vil lave mig en kop kaffe mere og slå mig ned i sofaen med strikketøjet.

Mønsteret til Fifi ligger i min mailboks som pdf-fil......

9 comments:

Irene Aagaard said...

Den ser ud til at være blevet rigtig god din klassiske cardigan - helt Chanel-agtig:-)Jeg tror også, du valgte rigtig med hægterne. Den er meget flot!

Gitte said...

Tusind tak ;-)

enaj said...

Wauv Gitte, den er godt nok blevet flot.

Fru Kahr said...

Den cardigan er da blevet rigtig flot.
Det lyder som en hyggelig mor/datter-dag.

Gitte said...

Tusind tak - Enaj og fru kahr.

Vi havde faktisk en rigtig dejlig hyggedag i et langsomt tempo ;-) med masser af knus og kram

Merete said...

Hvor er din trøje bare super flot. Meget klassisk i farverne. Kan godt forstå at du valgte hægter.

Merete

hanneb said...

Ja, Chanel- jakke, det var også det jeg tænkte. Rigtig flot er den.
God ide med hægter.

Gitte said...

Tak for de søde kommentarer - Merete og HanneB.

Anonymous said...

Skøn klassisker - den ser virkelig flot og gennemført ud.
Stine