Thursday, June 26, 2008

Sommerprojekt og tøseaften

Fifi - sommerferieprojekt - tror jeg.

Var i biografen og se Sex and The City i går. Vi var 4 piger, der blev dejlig underholdt - så er vi ligeglade hvad mændene siger. Det var en rigtig TØSEFILM, men hvad gør det, så er der jo nogen til at passe børnene.

Inden filmen var vi 4 piger ude og spise, og kom - på baggrund af en artikel skrevet af en pige der lige var flyttet hjemmefra, og som ikke havde meget til overs for moderrollen - til at snakke om den rolle vi har i hjemmet. Hende der pisker rundt og ryder op, gør rent, sørger for at der ser pænt ud - kort sag - hende den sure! Hvis manden har en fridag sammen med børnene - ja så kan det hele såmænd flyde, bare de hygger sig. Hvis vi har en fridag, sørger vi først for at ryde op, og så hygge bagefter.

Tja - vi blev faktisk enige om, at vi er godt åndsvage, for vi har jo ikke børnene hos os altid (kun til låns). Kan vi lade være/ændre adfærd? Hygge for mig er også ensbetydende med at der ser nogenlunde ordentligt ud omkring mig , men -

Hvad vil vores børn huske når de som voksne tænker tilbage! Det skulle jo nødigt være sætninger som "lige om lidt" eller "mor skal lige" der dukker op her......

Jeg vil overveje at forbedre mig - lidt - ;-)

3 comments:

Tine said...

Hvor er det en fin top.
Fint sommerferieprojekt.
Lige dig :-)

Og, ja du har ret, vi er godt dumme, at vi altid skal flyve og fare rundt.
Jeg syntes, jeg er blevet bedre til at lukke øjnene og sætte mig med en bog eller strikketøj, men helt give slip, det tror jeg trods alt aldrig man kan :-)
Men jeg syntes altså også at det bliver bedre når børnene bliver ældre.
De fylder og roder ikke så meget mere i stuen, og man kan dog lukke døren ind til deres værelser og lade dem leve i skidtet ;-)

Gitte said...

Det gælder vel et eller andet sted om at finde en balance som alle kan leve med ;-)

Har bestilt mønsteret. Kommer forhåbentligt snart via PDF.

HANNE said...

Fifi ser dejlig ud :)

Ja, enig vi er alt for dumme, som vi forkæler vores afkom og livsledsagere.......hvem mon har sendt den videre til os :o)