Thursday, July 29, 2010

Fifi og Moster Søs' immunstyrkende gurkemejeboller

Jeg strikker - på Fifi. Jeg var meget negativ i starten, da garnet vir-kede uflek-sibelt/hårdt, og blusen har derfor ligget længet i strikkekurven med bare 4 pinde strikket. Nu er jeg lige ved at tro at "den dur".

Damen i garnbutikken regnede ud at jeg skulle bruge 14 nøgler til blusen. Jeg synes godt nok det virkede som mange - men da det var på tilbud gjorde jeg som hun sagde - købte 14. Jeg kommer max. til at bruge 7 nøgler......

I bogen "Rollinger & Roulader" af Sif Orallana er der en opskrift på boller med bl.a. gurkemeje, vanilje og havregrød - "Moster Søs' immunstyrkende gurkemejeboller". Altså - de er bare fantastiske. Vi er blevet afhængige her hos os.

Til dem der kommer på søndag (det er nemlig min tur til at afholde strikkekomsammen - og jeg glæder mig helt vildt til at se alle "tøserne" igen): Bollerne er på menuen.

Det regner i dag - men det gør ikke noget. Vi har haft super vejr i vores ferie indtil nu. Vi gik ude i haven i går og ordnede alt muligt. Skønt. Men - hvorfor er det altid sådan at det ligner noget der er løgn inde i huset, når man har tilbragt en hel dage ude? Ja - jeg forstår det ikke. Hmmmfff - oprydning må igang......

8 comments:

Strikkeheksen said...

Altså her har huset lignet noget der var løgn hele ferien, for vi har været ude stort set hele tiden - sådan må det gerne være om sommeren - og vi strikkende kvinder kan sagtens tåle at se lidt støv og rod, Gitte, så bare tag den med ro ;-) Jeg glæder mig til de styrkende boller, jeg skal nemlig ha´ undervisning hele lørdagen, så jeg er sikkert godt mør om søndagen ;-)
Fifi sidder da lige i skabet og nu kan du jo strikke to med al det garn, du blev tvunget til at købe ;-)

Lea said...

Det var da mer`salg der ville noget mon ikke du med dit strikketempo får opbrugt alle nøgler.
God søndag.

Britt said...

Ja, de boller holder også herhjemme!
Fifi ser rigtigt fin ud og jeg er sikker på at den vil sidde fantastisk på dig.

Kludemutter said...

Du finder helt sikkert på noget med de 7 rest nøgler.

Det er en fin top.

Den opskrift skal vist prøves ;)

Yt

Karina said...

Er da lidt vildt at garndamen kan regne så meget forkert, men du finder jo nok på noget så du får brugt resten ;-) Fin bliver Fifi i hvert fald!!

Hygge-Strik said...

Så smuk din Fifi er, jeg glæder mig til, at se den helt færdig. Blev du forresten færdig med din Ribbluse med flæsekant fra Isager? Jeg så den selv i Svendborg i ferien og den er så flot, er du tilfreds med din?

Gitte said...

Tusind Tak - Bebiane.
jeg er ikke gået igang med ribblusen endnu. Regner med at gå igang i august.

Hygge-Strik said...

Hej Gitte
Ok så vil jeg glæde mig til at se den efter august. Du har vist også nok at bage og strikke for tiden.