Wednesday, October 20, 2010

Gråt med sølv og styr på stoffer

Så holdt den ikke længere - den der med kun at "udnytte ressourcerne i hjemmet" (garnlageret). Jeg manglede lige en strikkepind, og med hjem kom 10 nøgler gråt Alfa - det var på tilbud og lige noget for Lise.
Jakken strikkes på pinde 7, så det tager ikke lang tid. Jeg er dog i tvivl om den er stor nok, eller jeg skal op i en str. 10 år. Jeg overvejer at sy foer i blødt bomuldsstof. Den bliver lidt mere anvendelig på den måde - nærmest som en ekstra vinterjakke.

Lise tog afsted med gudmor til Tunø lørdag morgen, og kom hjem i går aftes. Vi er endnu ikke nået til prøvning. I går aftes skulle der krammes, hygges og snakkes. Søren er stadig på Tunø sammen med 3 andre friske drenge. Han tog afsted mandag morgen efter badminton, og ham ser vi først sent fredag.
I går fik jeg taget mig sammen til at klippe en kjole til mig selv. Mønster og stof er fra sidste vinter. Iøvrigt har jeg fået lavet mig et overblik over de "lækre" stoffer, som lå i gemmerne. Idéen fik jeg i et Boligliv - en rund "pind", noget snor og et par kroge - og vupti - jeg har fået mig et sted at hænge stof, og de ting jeg er igang med at sy. Kønt er det måske ikke - men funktionelt, det er det. Læg også mærke til den nydelige lampe. Måske man skulle investere i en skærm....

11 comments:

Anonymous said...

Jeg synes, det ser meget smart ud med den stof-ophængning. Det er altid lækkert med overblik.

Den grå jakke ser rigtig flot ud, og mon ikke den vil være ekstra lækker med for.

Kh Karen

Tine said...

Sikke da en dejlig jakke. Og jeg er helt sikker på den vil være super fin med foer!

Kan godt forstå du måtte eje det garn. Det ser lækkert ud. Det er da også helt ok at købe lidt nyt engang imellem, når man også får brugt fra lageret!

God ide med stoffet på den måde. Men, er det virkelig alt hvad du har?
Så er det da ikke et ret stort stof lager. Da jeg syede var mit lager væsentligt større! Ikke at det er noget at prale af ;-)

Gitte said...

Tak Karen - jeg synes jeg trængte til over blik.

Tine - det er bestemt ikke hele mit stoflager, der også består af en masse rester plus diverse.....

Ann said...

Godt at vide, at du er et menneske ;-)
Jakke siger du!? Det bliver spændende at se, hvordan det rør bliver til en jakke :-)
Smart ophæng.

Lin said...

Smart ophaeng. Det er saa meget nemmere naar man kan se hvad man har. Mit ligger i kasser, saa naar oprydningen falder over mig er der tit overraskelser, for man glemmer hvad man har. Jakke og garn ser laekkert ud. Og det at det var paa tilbud goer det lidt mere "lovligt" naar man nu ellers har bestemt sig for at .... er det ikke rigtigt???
Kjolemodellen ser rigtig soed ud.
Koebte et Burda blad her forleden og blev overrasket over at mange af moenstrene ikke er med i bladet. De skal downloades med en kode. Da blev jeg lidt skuffet.Men vi klippede og klistrede 25 ark i gaar for at faa en model.
A.D, jeg savler. AElle baelle, hvilken mig fortaelle?????Det er frustrerende; hvilken skal man starte paa foerst??????
Og saa maa jeg lige bekraeftes paa at jeg kan overfoere. Du har faaet beloebene ikk?????

KirstenK said...

Smart med den hængende stang...

Erna said...

Jeg har faktisk tænk på at opbevarer mit på samme måde. Men er kommet til erkendelse at det nok bliver støvet inden det er væk :)

Helle : said...

Hej Gitte

Skide god ide med den stang til værelset, så kan man rigtig se hvad man har.

flot jakke du har gang i til Lise.

Irene said...

Du har nu også været standhaftig i lang tid med hensyn til at købe garn. Den bliver sød den grå Lise-jakke, og det er en god idè med foer i.
Smart ophæng til dit stof, men ligesom Tine synes jeg ikke du har meget:-)

Kisser said...

Smart ide med stoffet på rundstokken. Jeg har et "garderobestativ" på hjul til mit.
Flot jakke til Lise :-)

Sylvia said...

Jammen er du igang med enda et plagg til Lise. Sophia har ventet på sin vest en hel mnd nå, og den skulle jeg få ferdig i dag.....men mangler garn!!!!!
Og så kan jeg se du bruker nålputen fra meg, så hyggelig!
Tusen takk for HV som kom i posten her om dagen. Jeg har det så travelt om dagen, at jeg rakk å bla det igjennom såvidt, og mønsterheftet er bare Supert!! Tusen takk, Gitte. Knus!