Friday, October 8, 2010

Fanget i "Det er ganske vist"

En hue mere til Lise er det blevet til. Mønsteret er igen fra AD's bog "Det er ganske vist" og svovlstikker-huen - dog uden "tut".
Den er OK, men kunne godt have være en smule længere, og så synes jeg den så lille ud, så jeg lavede en udtagning mere end i mønsteret. Det var ikke nødvendigt..... Jeg gad ikke pille den op igen - istedet kan jeg lave en mere.Jeg burde strikke ærmer på ribblusen, men jeg gik igang med endnu en Idas Blomster til Lise, også af rester fra lageret. Havde lige præsic 100 gr. lysgrå lammeuld. Jeg håber det rækker.
Der bliver produceret noget vintertøj til den lille dame for tiden. Selvfølgelig er det lettere at købe, (og der bliver sandelig også købt - de vokser jo, de unger), men det er altså fedt at producere nogle ting, som ingen andre (ihvertfald uden for blogland ;-) har!
"Og så strikker du lige en hue til" - siger Lise ;-)

Søren - han har 2 hjemmestrikkede tøjer, og joooo - de bliver da brugt. Når det er meget koldt! Til gengæld har pirathuen hængt på ham de sidste 2 vintere - måske han skulle have en ny.
Ellers er det sportstøj der skal til. Fodboldtrøjer - helst både til hverdag og til træning/idræt, så der skal mange til.

Fredag aften - Søren skal til badmintontræning. Han bliver fragtet ud af en af de andres forældre, og så har jeg tjansen med at hente. Ingen rødvin!, 40 minutters kørsel ud og hjem med afhentning kl. 21.00 en fredag aften - Farvel Talent og Vild med dans. Ellers plejer Lise og jeg at zappe - vi skal både se sang m.v. og kjoler. "Mændene" protesterer vildt - det der dans gider de godt nok ikke se.
Det tager vi nu koldt og roligt. Det gælder jo bare om at sikre sig retten til fjernbetjeningen ;-)

9 comments:

Strikkeheksen said...

Jeg skal bare lave lektier, piv ;-) Nå, men Gitte, alle tekniske devices har det altid bedst i kvindehænder ;-)

Jeg synes du er forrygende flittig for tiden - du får strikket så meget - hvor er hun skøn i den hue - hun forstår efterhånden også at præsentere sig selv yderst præsentabelt ;-) Hun er en skøn pige og hun bliver fin i endnu en Lille Ida :-)

Håber, du får en mere rolig lørdag aften - så du kan få det glas rødvin ;-)

Gitte said...

Tusind tak Lene. Jeg nyder at hun vil.....
Jeg/vi får en dejlig lørdag aften med gæster. Vi har lige planlagt middagen, og der skal absolut rødvin til.

Sylvia said...

Søt liten hue til Lise! og det er alltid flott at de vil gå med det vi lager (jeg synes jeg gjentar meg selv!)
I kveld blir det heller ingen rødvin på meg. begge ungene er i fødselsdagselskap, hver på sin kant, og jeg lovet å hente i køpet av kvelden. men en varm kopp te er også godt......så får det bli rødvin i morgen!

Gitte said...

Vi er jo begge 2 heldige med børn, som godt kan lide det vi laver. Og eftersom vi jo laver "ret meget" så er det jo en god ting ;-)
Så har du en lidelsesfælde her - jeg er også på the i aften (og flødeboller).

Eva said...

Du får da lavet mange fine ting for tiden.
Super dårlig planlægning med afhentning midt i bedste sendetid! Det må de til at forstå i sportsklubberne rundt omkring:)
Jeg håber, I nåede at se lidt af det hele alligevel.
God lørdag.

nynne said...

Fantastisk som det gløder hos dig - Skønne farver endnu engang du strikker i - lise er en heldig pige !
Rigtig god weekend

Tine said...

Dejlig hue til søde Lise!
Og man kan jo kun nyde at de gider gå med det man laver.
Ikke at jeg har den fornøjelse, men måske det kommer, når Line engang flytter hjemmefra og finder ud af hvad tingene koster? :-)

Håber du får en rigtig dejlig weekend.
Jeg skal bl.a. nyde selskab af H og T i aften i Skanderborg til 18 års fødsesldag :-)

Lin said...

Jeg kan godt forstaa du laver endnu en. Den model er saa soed, og hun baerer den rigtigt flot. Og saa har hun ovenikoebet hue-hoved (som mine piger kalder det hihi)Da jeg var lille hed det hattehoved, men hatte bruges jo ikke saa meget mere desvaerre.
Ja, maend har det med at ville sidde med den fjernbetjening i haanden konstant hihi.

Lykke said...

Fine, fine ting du får lavet! Det er altså fedt at få lov til at lave noget til ungerne :-) Jeg synes det er lidt kærlighed tøsen tager med sig i skole, når hun har noget af mit hjemmestrik på :-)