Saturday, October 23, 2010

Meget lun kjole og efterårsstatus

Her er den så - jakken, som lige nu bliver brugt som lun kjole ;-) Jeg trævlede bagstykket op, og strikkede en str. 12 år. Alligvel er den kun lige stor nok, så der er ikke plads til foer i - desværre.
Faktaboks: Der er altså noget galt med min strikkefasthed, for selvom jeg har strikket en str. 12 år, har jeg kun brugt den mængde garn, der svarer til en str. 8 år - 10 nøgler Alfa fra Sandnes. En super blød og dejligt kvalitet velegnet til børn. Det var udsalgsgarn, da mærket udgår fra min garnbutiks sortiment. Pris: 150 kr. + knapper. Mønsteret er fra Sandnes hæfte 1008 med børnemodeller 4-12 år.
Hot or not: Absolut hot - tror jeg. Hun ser ud som om hun godt kunne bo i den et par dage ;-)
Efterårsstauts: Kan man ikke godt lave en årsstatus, når man når til efterårsferien? I sidste efterårsferie fik jeg hold i ryggen, kunne ikke sidde ned i 3 uger, og rendte ustandslig til kiropraktor hele efteråret og vinteren med det ene hold i ryggen efter det andet. Det var ikke særlig sjovt, og tog alt min energi. Jørgen havde ondt i en arm og jeg var ikke meget værd. Have og hus var pludselig uoverskuelige.

Til nytår bestemte jeg mig for at nu skulle det være slut. Jeg begyndte i helsecenter og lavede mave- og rygøvelser flere gange om ugen. I marts begyndte jeg at cykle, og så skete der noget. Jeg var pludselig helt fit for fight igen. I sommerferien begyndte jeg at løbe igen - startede med 1,5 km, og er nu oppe på mellem 3,5 til 5 km 1/2 gange om ugen.
Det der virkelig gør forskellen er mine cykelture - på en eller anden måde holder det hoften på plads, og dermed også ryggen. Så - for at citere en gammel julekalender (Vinterbyøster): "I regn og slud, i sne og frost, skal Gitte ud"!!! For at være helt sikker på at jeg får cyklet i efterår/vinter har jeg tilmeldt mig spinning. Jeg har ellers altid sagt, at DET gad jeg godt nok ikke - mage til kedelig sport - men faktisk er det en ret fed fornemmelse at cykle derudaf til noget godt musik - lungerne kommer helt ud og hænge og man sveder tran. Lyder det ikke dejligt ;-)

PS: Jeg tror det er første gang jeg har overholdt et nytårsløfte...

16 comments:

Eva said...

Du er da simpelthem sej! Og det er dejligt, at du kan mærke, at det virker. Klap dig selv på skulderen.

God lørdag.

MetteNS said...

Hvor er den bare skøn til Lise.

Rikke said...

Hej Gitte

Når du skriver at Alfa skal udgå, bliver jeg helt nervøs, for det er et garn, som også egner sig til sweaterstrikning herhjemme. Bortset fra lille sippede Elias forvekser mohair'en med hundehår..

Hvor har du hørt at garnet udgår? Jeg kan nemlig ikke finde noget om det på Sandnes hjemmeside eller hvis jeg googler det?

Kh.

Rikke

Ann said...

Hvor er den blevet flot, jakken eller kjolen. Den klæ'r hende rigtig fint. Når den bruges som kjole, behøves der vel heller ikke foer, så det er vel ok.
Hvor er det imponerende, som du har taget styringen fra de hold i ryggen.

kludemutter said...

Hun bliver jo en helt ung pige i den ;)
Er det ikke kun det farve nr. der udgår ?
Syntes da ikke vi har fået afvide at alfa udgår, der er da også lige kommet en masse nye farver i det.

Yt.

Irene said...

Den er vel nok blevet fin! Ja hun ligner nærmest en teenager i den:-) Det er flot at du får lavet så meget motion til din dårlige ryg. Det ku`jeg godt lære noget af - går og døjer med rigtig ondt i ryggen lige for tiden.

Sylvia said...

Wow, hvor er den altså så lekker!!!!
Og du er SPORTY Gitte! (nå vet du jo hva det betyr!)
Ha en fin lørdagskveld. Knus

Strikkeheksen said...

SÅDAN, Gitte, smaddergodt gået på motionsfronten :-)

Er der noget med at lille Lise er ved at udvikle sig til den perfekte fotomodel? ;-) Godt ser hun i hvert fald ud i den superlækre jakke - jeg bliver helt misundelig! Her er jeg i min meget, meget sparsomme fritid ved at strikke en Kaffe Fassett kjole - kan du forstå, hvorfor jeg gør det, Gitte? ;-) Så der bliver ikke noget at vise frem på bloggen, det næste halve år ;-)

Glæder mig til vi ses hos Berit :-)

Fru Kahr said...

Hvor er det en smart sag, du har lavet til Lise. Hun bliver vel nok stor.

Gitte said...

Tusind tak for alle kommentarerne ;-)

Rikke og Yt - måske er det bare min garnbutik (Butik Himmelblå), som ikke vil have det i sortimentet mere... Nu skal jeg da passe på ikke at sætte forkerte rygter igang ;-(

Lene - Det lyder som noget af et strikkeprojekt!!!
- Billederne hvor Lise rækker tunge er sorteret fra ;-) Hun vil frygtelig gerne med på billederne. Hun fik selv valget, om jeg bare skulle ligge billeder på af trøjen.

Jette said...

Den er da bare super flot, og dejligt at hun kan lide at have den på.

Birte said...

Hvor er du sej.
Det der med at oveholde noget, man har lovet sig selv, er bare sådan en fed fornemmelse. Det booster selvtilliden i den grad. Vær stolt af dig selv.
Og som flere andre vil jeg også kommentere på Lises kjole/frakke, at du vist lige har strikket hende til nogle flere år. Hun ser bare sej ud.
Nu skal jeg ud og gå nogle af mine 10000 skridt HVER dag, som jeg lovede mig selv en gang i maj -og har overholdt
God søndag.

Hilsen Birte

Ulla said...

Skøn jakke, perfekt til efterårsbrugn

Tine said...

Tillykke med at du har overholdt nytårsløftet!
Og at det går så meget bedre med din ryg, det er jo fantastisk!!

Super fin jakke til Lise.
Der gemmer sig da en lille supermodel i den pige :-)

hanneb said...

Lækker kjole til en sød pige:-)

Lykke said...

Sikke en skøn trøje til Lise, sådan en ville jeg også flytte ind i lige nu :-)