Tuesday, August 20, 2013

Garn og nye idéer

- var noget af det der fyldte i søndags, hvor der var træf hos Mette. Så var der de personlige udfordringer - nogle alvorlige - andre ikke. En af de sjove var"hvordan spiser man lagkage når kagemageren har glemt at fjerne mellemlægspapiret fra bundene".


Tine havde garn og strikkehæfter/bøger med fra USA turen, og der var flere andre nye inspirationsbøger. Jeg har mest lyst til bare at lukke øjnene. Der er så mange dejlige trøjer, bluser, pulsvarmere, halstørklæder som man får lyst til at strikke, og så lidt tid til rådighed.....

Mette og Tine:


Vi havde en meget hyggelig dag hos Mette, der serverede Lasagne til frokost, og pæretærte til dessert. Derimellem var der også nogle stykker fransk nougat med chokolade - mums. Jo - en helt igennem dejlig (og sund) søndag.

Birgitte:


Berit og Lene:


Jeg har været til CrossFit i dag. Noget jeg startede på i forsommeren, og jeg holder ved (og har lavet mine egne træningspas i sommerferien), for det bygger "korsettet" i kroppen op, således at jeg p.t. slet ikke (og jeg tør næsten ikke skrive det) har problemer med ryggen. Der er nogen der påstår, at 15 minutters CrossFit giver lige så meget som 1½ time i et fitness center. Jeg håber da de har ret.....
I dag var det særlig hård - jeg orkede næsten ikke at cykle den lille tur på 4 km hjem. Træningspas med push ups, squats med og uden "KettleBell", burpees, 400 m løb, lounges og meget andet, Mine ben var helt færdige bag efter. Lige nu har jeg det dejligt afslappet og er helt sikker på at jeg sover rigtig godt i nat.

PS: Før jeg startede var push ups stort set det eneste ord jeg kendte.

Og så er der måske en ekstra ihærdig strikker, der kunne finde på at spørge om jeg har strikketøjet med - og nej det har jeg ikke :-)

9 comments:

Karen Jensen said...

Ser fantastisk hyggeligt ud. Altså det der trænings noget.....jeg kan læse ordenen, men de kunne altså i min verden lige så godt være skrevet på kinesisk, men pyt, hvis det kan hjælpe på ryggen, så er det jo bare helt fantastisk!!!!!
Kh Karen

Sylvia said...

Det høres alltid så hyggelig ut på deres strikketreff. Om det blir strikket så mye....vel......det snakkes nok i munnendt hverandre ;)
Du har et hardt treningsprogram, Gitte. Jeg er glad jeg slipper, for ryggen min har det helt fint, og da holder detmed å spasere litt hver dag, så får jeg også litt frisk luft med på turen.
Jeg håper konvolutten jeg sendte sist uke snart finner veien til din postkasse....og wow, som jeg gleder meg til det du har sendt meg. Og si bare til om det er en farge du MANGLER i et sjal, så lager jeg et til, til deg ;)
Knus

Tine said...

Jeg siger mange tak for hyggeligt selskab :-)

Dejligt at din træning kan hjælpe på din ryg!

Britt said...

Jeg får helt dårlig samvittighed, du lyder godt nok aktiv ;-) Det ser hyggeligt ud med strikke-dag

Uldbegavet said...

Jeg kender nu heller ikke de ord du nævner, men kan godt genkende konceptet hård træning. Det er fantastisk, hvis det kan holde din ryg "på plads".
Skønt med sådan en strikkefridag sammen med ligestillede.

Irene said...
This comment has been removed by the author.
Irene said...

Det evindelige problem, alt for mange ideer og alt for lidt tid.
Skønt at se som I hyggede :o)

Fru Kahr said...

Uha, det ser hyggeligt ud (og jeg er "slet" ikke misundelig).

Hvor er det dejligt, at du har så god effekt af træningen.

Helle said...

Den cross fit skulle jeg gjerne ha prøvd selv. 15 minutters trening burde de fleste klare å klemme inn i selv den travleste hverdag. - Må nok sjekke timeplanen til det lokale treningssenteret og sjekke om dette kan ha kommet til Norge. - Trening gjør underverker for en vond rygg...