Wednesday, August 28, 2013

Whoopies - og norsk inspiration

Jeg er bange for at vi fik sat gang i noget stærkt vanedannende i søndag. Ungerne og jeg havde aftalt at vi skulle bage macarones, men de lokale butikker havde ingen mandelmel. Istedet bagte vi Whoopies lagt sammen med smeltet mørk chokolade blandet op med fløde og smør. Uhmmm.


Der er kommet norsk inspiration fra Sylvia. Jeg har bladet og bladet i interiør hæftet. Der er så mange lækre ting man kan lave til hjemmet. Ikke mindst siddepuderne. Sådan nogle må jeg strikke!!!!


Se min datter - hun strikker.


Den sidste uge er der blevet flyttet masker næsten hver dag...... Her strikkes der i blande pauserne under et slag 500/Rommy.


5 comments:

Uldbegavet said...

Det er fantastisk at din datter strikker. Som mor kun til drenge er jeg vildt misundelig.
Kagerne ser super lækre ud.

Sylvia said...

Mmmmm....disse kakene ser gode ut. Men jeg har vært til fødselsdag i kveld og spist masse kake........det får holde for resten av uken.
Tenk, Lise strikker. Det er flott.
Og en slik puff må du bare sette igang med. Men det er faktisk ganske tungt å strikke med tykke pinner. Ha et strikketøy med tynne pinner ved siden av, så du kan flexe mellom dem.

Penille Hjortnæs said...

Uhm hvor ser kagerne dog lækre ud!
SEJT af Lise at hun gør sin mor kunsten efter! Hvor er det dejligt at se så positiv en prægning! :-D

Helle said...

OK, hvor finder man lige opskriften på de der whoopies - ser vildt lækre ud.
Og så elsker at se unger strikke. Min er 7 og har efterhånden prøvet mange, mange gange. Men hun holder for hårdt og så "holder" hun kun et par pinde. Men det kunne være så hyggeligt at sidde og strikke sammen (og spise whoopies)

GitteBlinkilde said...

Det er så flot at din datter strikker :-) OG kagerne ser lækre ud :-)