Tuesday, October 1, 2013

Der strikkes på Starling

Der strikkes lidt hver aften - bl.a. på Helga Isagers "Starling Bluse", som jeg håber bliver rigtig fin med keramik knapper købt på Fanø hos Birthe Sahl.


Det grå garn er Donegal Uld/cashmere (tror jeg - uden banderole og købt lidt i en fart på Fanø). Måske købt hos Karen-Ditte. Jeg synes billederne på nettet ligner teltet ved forsamlingshuset, hvor jeg gjorde mine garnindkøb. Garnet er meget smukt! Og jeg kan ikke beslutte mig for hvilken model det skal ende med. Jeg havde ellers en klar plan - men pludselig kommer der andre idéer. Det haster nu heller ikke for jeg har 2 andre projekter, som skal gøres færdige først.

Det har været lidt hektisk i de seneste uger - Fanø, overarbejde, træning, forskellige ture med veninder, til fødselsdag, i den gamle by med Lise, til informationsmøde om ungdomsuddannelse (HTX og HHX - tænk at ens børn bliver SÅ store!)....... Jow, jow. Det er sørme ikke kedeligt. Faktisk så er konen næsten faldet i søvn med strikketøjet i hænderne i sofaen :-)

Samtidig har vi flyttet Søren ned i det store værelse, som Jørgen har sat i stand i kælderen. Nu er der plads til både sofa og seng :-) Vi regner ikke med at se ham særlig ofte mere...... kun når han er sulten.
Der mangler lige det sidste (bl.a. billeder på væggene, et sofabord) - men han er så glad for værelset og det er rigtig dejligt. På fredag skal det indvies med overnattende gæster (2 stk. drenge).

10 comments:

Kludemutter said...

Ellers kan i jo kikke efter ham ved køleskabet ;)

Sylvia said...

Heisann......har savnet deg, men du har jo vært så opptatt.
Jeg skal bare si at det er en ung gutt/manns drøm å ha eget stort rom med sofa og seng.
Aron flyttet ned i kjellerstuen i sommer, og han lever sitt eget liv der nede. Har mange til overnatting, og nå som han har fått kjæreste, er det jo perfekt. Og det er ikke mye vi ser til ham.......ps: husk å støvsuge bak sengen, der blir det som oftest " plysj" ;)
Din trøye blir flott. Kan jeg komme med et lite kreativt forslag. Sorte og hvite knapper annenhver gang, kan også bli flott og lekent.

Eva said...

Der er gang i den. Man tror jo, at man har mest travlt med børnene, når de er små, men.......

Camilla said...

Starlig ser fantastisk ud, det er en af mine favoritter, jeg har bare aldrig fået den på pindene. Har den været dejlig at strikke? Forestiller mig at det er et evighedsprojekt?

Resultatet ser i hvert fald ud til at blive smukt! Og de knapper....wow!! Perfekte til :-)

FrøkenTina said...

Ja, det lyder travlt. Spændende med valg af fremtiden for Jeres dreng.

Dine indkøb fra fanø ser lækre ud!

Fru Kahr said...

Jeg glæder mig til at se din Starling + høre dine erfaringer om opskriftens tilgængelighed. Starling er nemlig på min liste over strik, som jeg vist nok må eje.
Hvor er det dejligt for Søren, at I har mulighed for at indrette et dejligt ungdomsværelse til ham. Mon ikke I trods alt ser ham ved spise tid;-)

Anonymous said...

Starling ser flot ud...jeg må vist lige google efter den opskrift...

Jeg svarer lige her med hensyn til udgivelse af blogindlæg på fb.
Jeg har for længe siden meldt mig via "networkedblogs" og jeg er næsten sikker på, at du kan google det ord og så kommer du videre..jeg kan ikke se en mulighed for at sætte flueben i blogspot...men jeg spørger Nancy, når jeg løber på hende :)

Lis said...

Smuk ser Starling ud. Det lyder også bekendt men jeg kan ikke komme i tanke om designeren.

Tillykke til drengen med det nye værelse. Du har nok ret, det bliver til måltiderne i kommer til at se mest til ham fremover, men så alligevel ikke. Han lyder som en skøn dreng, så han vil sikkert godt kendes ved jer, selv om han er under ombygning indvendig.

Kh. Lis

Strikkeheksen said...

Kan det virkelig passe? Har du kun 2 projekter i gang, foruden Starling??? Det grå garn fik du helt sikkert hos Karen-Ditte - jeg stod lige ved siden af ;-)

Lin said...

I har jo ligefrem foraeret ham en et-vaerelses. Kan han i det hele taget faa armene ned?????? Det maa da vaere total lykke for saadan en stor knaegt. Men det er alligevel lidt af et "smak" at han saadan lige pludselig er blevet saa stor. Jeg siger det igen, de poder vokser alt for hurtigt.
Jeg skal ellers love for du har haft fart paa.
Starling ser rigtig laekker ud.