Tuesday, October 15, 2013

Kählers i Århus

I dag har jeg været til brunch hos Kählers i Århus sammen med en veninde. Jeg synes det er sådan et hyggeligt sted, og maden smager dejligt.
Første gang jeg spiste der tænkte jeg: "Hold da op hvor er det stort" - hvorefter jeg gik direkte ind i en glasvæg... Pinligt! Egentlig et under at jeg vil være bekendt at komme igen.


I dag var det sammen med Dorthe. Jeg lærte hende at kende for lidt mere end 25 år siden. Jeg var 23 år, og Dorthe var 18. Hun var kontorelev hos mig og det udviklede sig til lidt mere. Bl.a. en masse ture i byen. Vi havde det rigtig skægt. Nu er vi blevet en smule ældre :-), men hygger os stadig vældigt i hinandens selskab.

8 comments:

Strikkeheksen said...

Jeg bliver misundelig ;-) Hvor lyder det hyggeligt og så ser det hamrende godt ud :-)

Tine said...

Det ser hyggeligt ud.
Det må vi gøre sammen en dag :-)

Britt said...

Det lyder dejligt, både med godt selskab og dejlig mad

Ulla Røjkjær said...

Det er en rigtig hyggeligt cafe, jeg kommer der også af og til.

Madam Munch said...

Jamen hvis alle som er gået ind i den glasvæg, ikke skulle komme igen, ville cafeen være halvtom. Sært at den holder til det.Det er et meget hyggeligt sted omgivet af gode former.

Karen-Vibeke said...

Pudsigt! Jeg har lavet nøjagtig det samme nummer hos Kählers første gang, vi var der. PINLIGT---og latter vækkende, men vi kommer igen, for deres smørrebrød er LÆKKERT!!

Sylvia said...

Unnskyld, men jeg måtte le når jeg leste at du hadde gått i den glassveggen, Gitte. Det må ha sett morsomt ut, men flaut og vondt for deg. Men alikevel.....
Sikkert et flott sted. Jeg fikk et Kahler krus i sort av Marianne , til bursdagen min! og jeg elsker formen på det. Marianne mente jeg burde begynne å spare på disse, men jeg har MANGE forskjellige krus i skapet fra før. Men det er alltid morro med et nytt et ;)
Jeg har nettopp kommet hjem fra en hyggelig tur. I morgen tror jeg at jeg må få sendt en pakke til deg, som har ligget hele uken ;)

Hans said...

Har hørt mange steder fra at det skulle være et godt sted at spise. Det må man prøve engang :-)