Monday, October 21, 2013

Efterårsferiekjolestribestrik

En dejlig efterårsferie er slut. I dag var det almindelig arbejdsdag igen.

Ungerne og jeg har været en tur i sommerhus på Tunø. Søren forsvandt ned til nogle andre drenge, og så har "tøserne" (gudmor Ditte, Dittes barnebarn, Lise og jeg) huseret i sommerhuset.


Det er blevet til en masse gåture, dejlig mad og masser af hygge. Jeg har fået strikket en masse striber, så kjolen vokser (Kaffe Fassetts "Lidiya" fra Rowan Magazine No 48).


Egentlig troede jeg at dette projekt ville strække over rigtig mange måneder, men jeg er "hooked". Jørgen sagde allerede da jeg havde strikket de første par pinde at "Den kjole er da færdig inden jul". Måske han får ret - måske forsvinder begejstringen når jeg når til ærmerne. Lige nu er det bare dejligt strik. Små fejl er der. Bl.a. har jeg bygget rundt på 2 bundfarver, men der gik et stykke tid inden jeg opdagede det, så jeg trævler ikke op :-)

Kanten vil rulle, hvis jeg ikke syer et bånd på. Båndet er på huskelisten næste gang jeg skal til byen.

Billeder fra Tunø by day and night (tja - det sidste er måske mere evening). Lyset var helt fantastisk.  Bastian - han dypper kun poterne. Ikke noget med svømmeture til ham. Tang - det smager vel lidt af fisk?På vej hjem. 2 glade og trætte børn.


11 comments:

Fríða said...

nöj, det ser godt ud, dit kjolestribestrik! og ser ud som en rigtig dejlig tur I fik jer.
kh.fra Island
Frida

Penille Hjortnæs said...

Flot flot flot! Og sikke et arbejde!!

Mona Elisabeth Pedersen said...

Hvor er den da bare fantastisk smuk.

Sylvia said...

Det blir en lekker og fargerik kjole. Jeg har strikket slike gensere da jeg var 14-15 år, og designet også mine egne, med mange farger og mønster, som på denne du strikker.

Så hyggelig ferie dere må ha hatt. Deilig å noen ganger komme vekk fra hjem og forpliktelser, og bare sove til man våkner, gå tur, og spise når man er sulten( or not)

Det kommer snart noe i posten til deg.......;)

Ellen said...

Igen en fantastisk kjole fra dine pinde. Den du havde på på Fanø var også virkelig flot. God dag.

Madam Munch said...

Det bliver virkelig en flot og farverig kjole til vinter. Jeg kan godt forstå du er hooked, mønsterstrik i mange farver fanger en totalt, og man må bare videre.
Jeg savner noget farverigt at strikke på, må hellere finde på noget.

Lea said...

Lidiya er så smuk!!! Din bliver jo helt fantastisk, Gitte - og ja, mønsterstrik i skønne farver går meget hurtigere end man tror, så jeg er sikker på den er færdig længe inden jul!!!

Helle said...

Jeg har så sansen for mønsteret i kjolen din. - Og en veldig smart måte å få brukt opp restegarn som man ofte ikke vet hvordan man skal få nytte ut av ellers. Med den farten er det vel liten tvil om at den er ferdig før jul. :)

Koselige bilder fra efterårsferien dere har hatt.

Strikkeheksen said...

Godt i havde en dejlig tur, undskyld jeg ikke har svaret på mail, men det har været en hård uge.

Den bliver så flot, den Fasset ting og jeg er helt grøn af misundelse - jeg kom jo ikke så langt :-)

Anonymous said...

Kjolen var utrolig spennende:-) Nydelige farger! Hvor mange masker startet du med? Og hvordan skal man unngå at det ruller? Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet ditt. :-) Fra Stine.

Barwitzki said...

Så deilig kjolen. Det blir super fint. Herlig mønster og farger.
Erme er ikke min venn... også.
Jeg ønsker deg fantastisk lykkes.
Jeg er spennende å se....
Klem fra Viola