Sunday, October 13, 2013

Mørk bordeaux - min nye ynglingsfarve

Jeg begyndte på Themis sidste vinter (ryggen er strikket og det meste af 1 forstykke), men trøjen kom "på hold" da jeg begyndte på ærmerne og de blev alt, alt for brede om håndledet.


Mønsteret på ærmet er så fint, at jeg fik lyst til at prøve igen - bare med færre masker end i opskriften, og nu er første ærme strikket.


Der ligger også stof til en kjole i samme farve. Foret med elsdyrene på kunne jeg ikke stå for selv om det jo ikke kan ses når kjolen er færdig - men jeg ved det er der!

Jeg er blevet helt vild med den mørke bordeaux og købte Knold hos Garnudsalg i sammen farve - troede jeg. Men det er helt mørk pink - så det bliver istedet til en kjole eller trøje til Lise. Det er ikke altid let at indkøbe garn på nettet.


Efterårsferie - næsten. Der er lige nogle timers arbejde i morgen, men SÅ!!
Strikketøj og 2 bøger ligger klar. Der er dømt efterårshygge fra og med mandag eftermiddag (Øh - tror jeg tyvstartede på noget af hyggen idag - den første bog...).
Onsdag tager ungerne og jeg til Tunø. De kan næsten ikke vente. Søren forsvinder i det øjeblik vi "lander på øen" - til nogle jævnaldrende drenge, der også er spillegale. Men Lise, min veninde Ditte, hendes barnebarn og jeg. Vi skal efterårshygge. Jeg har kigget i lidt bøger med idéer og har besluttet at tage ståltråd med til at binde kranse - og også en limpistol.

6 comments:

Irene said...

Det er også sådan en skøn varm farve her til vinter.
Lyder som en dejlig slappe ferie.
Rigtig go´ fornøjelse

Tine said...

Det er også en af mine yndlingsfarver.
Smuk cardigan du er i gang med :-)

Rigtig god efteråsferie.
Jeg er sikker på du trænger ;-)

Lis said...

Det er da også en yndig cardigan, som har ventet på dig siden vinter. Glæder mig til at se hvordan den bliver, samt kjole og underskørt.

God efterårsferie til Tunø, Det bliver sikkert rigtig godt. Især når du har planer for noget af tiden. De kranse må du gerne vise frem.

Kh. Lis

Strikkeheksen said...

Den bliver så flot, Gitte :-)
Rigtig god tur :-)

Sylvia said...

Det er en fin farge til deg, Gitte. Og så må du vel få den ferdig til uken, når du så tar på ferie......
Da må du hygge, være kreativ og slappe riktig godt av.
Jeg har samlet krefter og energi i helgen, med å være sammen med mennesker som betyr noe.
God ferie.

Lea said...

Bordeaux er fantastisk - herhjemme er både mand, drenge og jeg glade for farven (og har både jeans, t-shirts, bluser og strik i farven).

Glæder mig til at se mere til yndlingsfarven på dine pinde, Gitte!