Sunday, June 29, 2014

Nordisk sommerbluse

Berit kommentar gav mig et lille skub - for sådan plejer jeg jo også at have det. Men afslutningsgenet har været brugt på arbejde til krævende opgaver med skrappe deadlines, og så har det med strik været lystbetonet - og åbenbart er montering ikke indbefattet i det!


Nordisk sommer bluse - inspireret af hulmønster fra Nordiske masker, rib fra en Kim Hargreaves model, og resten er fundet på som strikketøjet voksede.
Garnet er en gave fra Lene/Strikkeheksen - det skønneste Bommix Bamboo fra Hjertegarn. Meget lækkert garn at strikke med. Jeg har 1½ nøgle i overskud - og kigger man ud af vinduet på skyer og byger skulle jeg måske har strikket ærmerne lidt længere og havde brugt det sidste garn. MEN - jeg satser på en dejlig solrig sommer!

Nu vil jeg gøre klar til besøg hos Mariann sammen med strikkesøstrene. Den nye bluse skal på (selv om den ikke er vasket - Jørgen sagde at den fint klarede "Wimbledon-testen"). Der skal en hvid top under, og så har jeg en nyindkøbt sort nederdel med hvid linning (udsalg fra Esprit) til.

Inspireret af Sylvias indlæg har jeg indkøbt sokkemønster til "Flip Flop Socks". Hvis nu der er behov en sen aften på terrassen midt i den dejlige varme sommer..... Tror nok det er Annes fødder der er på billedet. Jeg har købt et sokkehæfte med de fineste mønstre - hmmm - jeg købte det "digitalt", hvorfor er der så stadig ingen ting i min mailboks?

5 comments:

strikog sting said...

Det er blevet en rigtig fin sommerbluse - tillykke med den og god søndag.

Sylvia said...

Så flott din hvite bluse, ellerTOPP som vi sier her i Norge, ble. Du trenger da ikke noe under, he he.....
Jeg er strax ferdig med Mariusgenseren ( som var den jeg strikket på rundt i Århus) og det er veldig greit å få gjort unna monteringen, så får man faktisk ferdig et nytt plagg. ( og kan da starte på noe nytt..... )
Ja, det er Annes ben jeg viser i innlegget mitt. Og det var noen som spurte etter oppskriften. DU fant den jo, så det er håp for alle! Håper bare at du får den etter å ha betalt den.
Koooos deg masse med Strikkesøstrene. Dere er en fin gjeng, synes jeg. Knus

Mona Elisabeth Pedersen said...

Det er en rigtig sød sommerbluse. Vi må satse på at sommeren kommer tilbage .o)

Anonymous said...

Din bluse er blevet så flot Gitte :-) held og lukke med tå-sokkerne :-)

Strikkeheksen said...

Jeg håber godt nok, du får ret, Gitte - lige i dag, ser det noget efterårsagtigt ud derude :-(

Det er blevet en flot bluse og jeg tror, du bliver glad for de korte ærmer :-)Du/vi har jo skabet fuldt af langærmede trøjer ;-)