Wednesday, July 16, 2014

Før og nu - strik og det modsatte.....

Sidste uge måtte jeg lige holde en pause - en virus på balancenerven satte en stopper for alle planer. Det var ellers den første uge i ferien, vi havde ud over gæster fra Sverige også andre småplaner. Det blev istedet til et døgn i sengen, og resten af ugen med rigtig mange pauser på sofaen. Ind imellem pauserne skulle der ske noget. Jeg har ryddet op i alle gamle blade - Alt om Håndarbejde tilbage fra 1995, Ingerlise, Kreativt Strik, Boligliv m.v. Opskrifter, symønstre, idéer som kan bruges, er gemt i mapper. Resten - og det var meget (hele papiraffaldsspanden er fyldt!) er smidt ud.

Så fik jeg en idé til omflytning i stuen. Jørgens kommentar var: "Det her bliver en lang dag" :-) - han blev sat igang med at flytte rundt på tømte skabe. Og sønnen blev sat til at hjælpe.

De sorte skabe er væk (befinder sig nu på sønnens værelse i kælderen) og et skab, der stod på kontoret, er kommet ind i stuen:

Nu: Lyst og let                                                         Før: Mørkt!

Jeg er ganske godt tilfreds med hvad en uge på sofaen kan medføre - også selv om mange af vores ferieplaner er blev sat på stand by indtil jeg har det helt godt igen! Det er mest synd for ungerne. De har nu fundet legekammerater og så er der "sleep overs" i stor stil.
Vi har grint lidt af vores "barskab". Godt at spiritus er langtidsholdbart. Mange af flaskerne er 10-15 år gamle. Det kan være at det ændrer sig nu hvor sønnen bliver ældre. (Jørgen fortæller historier om hvordan han fyldte flasker fra forældrenes barskab op med vand).

Feriestrik:
Sommer cardigan fra Hendes Verden, nr. 22, 2011: Den grå trøje et lidt i skammekrogen. Der skal trævles op. Den store bådudskæring sidder helt ude på skuldrene af mig. Måske er trøjen for lille? Det kan være at første version af denne model bliver til Lise. Og så skal jeg igang med en til, til mig. Men - vi får se.Sommerbluse - også fra Hendes Verden, forvandlet til en vintermodel i uld. Jeg havde ingen bomuldsgarn, som kunne anvendes, og lysten til en bytur var der ikke.
Jeg føler lidt at jeg "teststrikker", uden at være helt sikker på resultatet....... Blusen har en stor bådudskæring (man starter med 246 masker! jeg fandt en pind no. 2,25 til formålet) Jeg satser på at den vil være fin over en hvid skjorte til en sort nederdel.6 comments:

Strikkeheksen said...

Sådan, Gitte - hvem uden dig, kan få så meget fra hånden på en uge med virus ;-)

Super lækre ting, du har gang i - hvad enten det ender med den ene eller den anden str. :-)

Har sendt dig en bette mail :-)

Strikkeglæde said...

Imponerende indsats med en 'bette' virus på balancenerven - flot resultat!

strikog sting said...

Sådan !

Både stuen og dit nye strikkeprojekt har du haft held med ……..

Eva said...

Surt med besøg af sådan en virus-fætter.
Men jeg skal da love for, at du får sat gang i nogen ting alligevel.

Som sædvanlig flot strik!

Sylvia said...

Nei og nei, så dumt med sykdom i ferien. Men det ser ikke ut for at det setter en stopper for deg alikevel. Her får du ryddet opp i en fei. Jeg får dårlig samvittighet, for slikt skulle jeg også gjort!!! Og hadde det ikke vært for oss kvinner, ville alle rom sett sådan lik ut hele livet. Menn , de ser ikke engang at det treng til oppussing engang ;)
Den grå trøyen, kan du ikke strikke eller hekle en kant øverst, og samle inn halsen litt? Den er så flott ellers, synes jeg.
Jeg knokler meg Arons kjærestes jakke, som jeg bare MÅ få gjort ferdig!!! Nå har to prosjekter forbigått hennes, og det er jo dårlig gjort av svigermor...
God bedring, Gitte. Knus

Britt said...

Dine strikkeprojekter er altid lige i øjet, jeg elsker dine opdateringer for dine projekter er simpelthen så smukke! Træls feriestart, rigtig god bedring og rest-ferie