Sunday, October 5, 2014

Strik der matcher

Jeg strikkede de sidste masker på blonden i går aftes. Nu er der en masse tråde, der skal hæftes, og derefter skal tørklæder vaskes og "i stræk".


Istedet for at hæfte ender har jeg dog lavet en overspringshandling - jeg har slået op til et par fingerløse handsker i det armygrønne garn der er bundfarve i sjalet - et par Ginger fra Helga Isagers Knit Collection 2010. Målet er at få brugt alt garnet. Der er også nok til en hue.

Jeg startede dagen med at løbe 5 km, for derefter at samle ind for Dansk Røde Kors - en tur på ca. 2,5 time. Så - søndag eftermiddag er blevet tilbragt på sofaen. Opskrift til Ginger, pinde og garn lå klar :-). Søren var i kælderen - han skriver på både engelsk og tysk stil. Jørgen kørte til Randers efter Lise, der har været på besøg hos kusinen. En søndag eftermiddag helt for mig selv med strikketøj og Netflix. Skønt!

Motionsfanen er holdt højt i denne uge, for jeg løb også en tur lørdag og tirsdag - ialt 13 km i denne uge. For mig er det mange kilometer. Plus en gang CrossFit, og cykelture til og fra arbejde.

6 comments:

Lin said...

godt gaaet. 13 km det er soerme flot. Det toerklaede er bare noget saa laekkert, og det bliver da et laekkert saet med et par gingers og en flot hat. Det glaeder jeg mig til at se.

Eva said...

Du er da godt nok flittig med motionen.

Og sikke et lækkert tørklæde. Smukke farver :)

Mona Elisabeth Pedersen said...

Du har da godt nok været aktiv - både på motions og strikkefronten.

Sylvia said...

Gitte, det sjalet er bare såååå flott...sikle, sikle.....
Og med pulsvarmere til, wow, man må da se ut som en million med dem på sammen. Får vi se?
Du er altså så flink til å mosjonere. Jeg spaserer til og fra jobb, og går frem og tilbake på jobben hele dagen, så jeg er heller ikke så verst, eller? Og det av og til på høye heler!!!!!
Jeg brukte hele dagen i går til strikk. Men det ble bare en sokk ut av det. Det stemmer....Sophia kan kun gå med en sko, og denne sokken var til hennes ben der mangler sko. Hun vil jo fryse på foten etterhvert, så denne sokken er spesialdesignet til hennes for med brukket tå!!! Kommer nok på bloggen i løpet av dagen. Innen da, må jeg en dag på jobb. Men for en herlig jobb!!!!!( har planer om et garnkjøp med hjem, kremt)
Ha en fin uke. Klem

Strikkeheksen said...

Det bliver et sejt sæt, Gitte :-) Jeg er så spændt på at se det færdigt - strakt og det hele :-)

Tine said...

Hvor bliver det et fint sjal.
Enig med Lene, det bliver spændende at se det spændt ud :-)