Sunday, October 26, 2014

Montering og tålmodighed - Manchuria Jakke 3. del

Tålmodighed er en dyd der udvikles - jo ældre - jo mere tålmodighed. Eller sådan burde det være. Jeg synes jeg er rigtig god på nogle områder - andre SLET IKKE!


Noget der f.eks. kan drive mig til vanvid er langsom gang. Når jeg er ude og gå tur elsker jeg at få pulsen op, og at bevægelsen kan mærkes i hele kroppen. Jeg kan sagten snakke samtidig med at der er tempo på! Da børnene var mindre gik vi mange ture i skoven i weekenderne, og de er begge blevet "gode gåere". Lise var knap 3 år da klapvognen blev sat væk, og så blev benene brugt i stedet. Hun og jeg har i dag de mest fantiske gåture, for hun holder tempo :-)

At min ryg så heller ikke synes om langsom gang/at stå stille i ret lang tid gør det jo heller ikke bedre....


Når det gælder montering synes jeg faktisk at jeg er ret tålmodig - det er ikke min ynglingsdiciplin - men det går. Denne tålmodighed er dog sat på en noget stor prøve her i weekenden. Der var/er RIGTIG RIGTIG meget montering i Manchuria Jakke. Jeg havde syet noget sammen (det ene forstykke og ærmene). Alligevel har jeg brugt både fredag aften, og en del timer sen eftermiddag/aften lørdag på at sy stykke, på stykker, på stykke ... sammen. Nu strikker jeg forkant, og kan se en ende på hele arbejdet.

Jeg tror jeg bliver glad for resultatet - men - aldrig igen!

Kom til at tænke på, at jeg har en koksgrå Camomille, der passer perfekt til.

7 comments:

Strikkeheksen said...

Gitte, for søren da - dén glæder jeg mig godt nok til at se i færdig stand :-) Tror den bliver super god :-)

Sylvia said...

Kjære Gitte
Din Manchuriajakke blir såååå fin!!!! Jeg ser at den kan kle meg også, hi hi.....så om du er lei den når den er ferdig, kan den gjerne komme til Norge ;)
Jeg har faktisk også begynt å like det med at ting tar tid, men det er jo endel av prosessen med de strikkede plagg. Og istedetfor å irritere meg på slutten, og bli utålmodig, tar jeg altså den tid der trenger.
Yes, da er vi to, som må gå hurtig. Jeg elsker å gå, og istedetfor å trene, er min form for trening, å gå....hurtig. Mine barn er oppvokst med å gå, de også. Og vår familie elsker jo å feriere i storbyen, der vi kan gå i timesvis en hel dag. Vi har krysset New York på kryss og tvers. Og med flere år uten bil ( da Mannen måtte bruke den på jobb) spaserte jeg i timesvis hver dag med unger, både i vogn og til fots, til skole og barnepark, handlet mat, og til aktiviteter.
Nå gleder jeg meg til å se din jakke helt ferdig, på DEG, med Camomille sjalet til.
Ha en herlig søndag. Klem

Tine said...

Jeg er imponeret!
Og vi ved jo alle hvor stor din tålmodighed er med hensyn til montering ;-)
Jeg er sikker på den bliver alle besværlighederne værd :-)

anne marie vorsaa said...

Hihi ja den kære montering. Ville nu være letter om man kunne slippe men er sikker på det bliver godt når den er færdig. Det ser godt id det vi kan se

Britt said...

Hvor er den godt nok lækker. Super i farverne der er dæmpede uden at være kedelige og så er der bare sådan et fint spil i måden modellen er bygget op på

fru westerskov said...

Det kan godt være det er et stort arbejde, men resultatet ser ud til at blive rigtig godt :-)

Pernille said...

Det ser spændende ud, glæder mig til at se resultatet.
Jeg er netop blevet færdig med at strikke en herretrøje, som også kræver en del montering, så den ligger og venter ... Måske jeg bare skulle tage mig sammen :-D