Tuesday, August 25, 2015

Alt i blåt - himmel og hav, strik og taske

Mørkeblåt er blevet en af mine favoritfarver. Et godt klassisk alternativ til sort. Det afspejler sig lidt i strikkeaktiviteterne for tiden. Når jeg ikke strikker på min kjole (nederdelen er nu syet sammen, og jeg strikker top), så strikker jeg på en blå bluse med hvide bobler. Det blev også den der kom med på weekend, da kjolen fylder for meget. Vi var i sommerhus på Tunø og havde en dejlig weekend.


Vi havde bryllupsdag, og jeg blev begavet med en buket blomster - her fotograferet sammen med mit blå strikketøj med råhvide bobler. En selvkomponeret sweater-sag, som skal bruges sammen med en mørkeblå nederdel og strømper til sorte støvler/sko.


Buketten fik jeg dog af min dejlige veninde Ditte (sommerhusejeren), der synes det skulle fejres. Af manden har jeg fået en ny taske (stod lige og manglede en blå). Den har en dejlig størrelse. Jeg er ikke så meget til små tasker. Der skal altid være plads til en god bog og strikketøj - måske også en strikkebog, næsten uanset hvor man skal hen. Jeg er vild med den.


At vi så også var omgivet af blåt hav gjorde ikke weekenden ringere. Det er dejligt afstressende at komme til Tunø. Der er ingen biler og hovedaktiviteterne er lange gåture, dejlig mad og drikke. Vejret var perfekt - solen skinnede fra en skyfri himmel. Lørdag aften da vi sad og spiste i haven kunne vi pludselig se et stort krydstogtskib på vej forbi Tunø. Lise og jeg skyndte os ned til vandkanten. Et flot syn i aftenskumringen.


Lise og Bastian ville gerne med på weekend, men Søren - han blev hjemme og passede hus. Sådan er det vel med de store børn. Bastian bliver til gengæld altid overivrig når vi pakker. Han er så bange for at blive efterladt.


6 comments:

Uldbegavet said...

Hjertelig tillykke med bryllupsdagen. Tunø er dejlig især på denne tid af året og det er skønt, at der ingen biler er.

Strikketøjet tegner rigtig godt. Det bliver vist en lækker bluse og du har ret mørkeblå er en skøn farve, der passer til så meget. - Tasken er også super lækker og jeg er helt enig med dig i, at en taske skal være rummelig - vi skal altså have plads til strikketøjet med hvad dertil hører.

Uldbegavet said...
This comment has been removed by the author.
Eva said...

Sikke en lækker taske, - passer lige til strikketøjet.
Tunø er et lille paradis. Jeg har tilbragt min barndoms ferier der. Det er alt for længe siden, jeg har været der.

Lilli said...

Tillykke med dagen :-) sikke en dejlig tur - det er skønt at komme rundt i sommerlandet - især når vejret arter sig.
Din taske er så skøn!!
Jeg har også total forelsket mig i blåt i år fremfor den sorte...og det er enten lyseblå eller marine - så flot!!

Sylvia said...

Du er altså til blått, Gitte, som forøvrig er en farge jeg aldri bruker. Den er også en av vinterens farger, og som vi kjøpte inn mye av i dag, som jeg har vært til Gave og Interiørmesse med butikken.
Lekker veske du fikk av din mann til Bryllupsdagen deres. Og som deg, er jeg også glad for litt størrelse på veskene. Gratulerer foressten.
Akurat nå sitter jeg oppe, fordi jeg ikke får sove.....den 3 natt på rad. Og jeg er så lei av det :(
Nå sitter jeg å se på Fullmånen, som pleier å være årsaken til søvnløse netter. Men jeg er også veldig kvalm og uvel, og må ha spist noe jeg ikke skulle........så jeg får se hvor lang natten blir.
God helg.

Web Services said...

Nice post. thanks for the shared with us. web design offer