Friday, August 7, 2015

Tilbehørsløvfaldssjalspulsvarmere

Jeg trængte til et lille hurtigt projekt. Det blev til et par Helga Isager "Ginger" i resterne af garnet fra Løvfaldssjalet. Jeg havde ikke mere at den røde og lilla, men resten af farverne indgår i pulsvarmerne. Skift af farve efter hver fjerde pind med strikkehæftning.


Farverne er ikke helt rigtigt gengivet. De er mørkere/varmere i virkeligheden.

Sjalet fyldt med nåle på bagsiden. Jeg købte en masse "strikkenåle" for flere år siden i Netto, og har også fået nogle rigtig fine nogle af Lene i gave. De er ALLE i brug. Nu skal det bare blive en anelse køligere om aftenen, så jeg kan komme igang med at montere kanter. Det er simpelthen for varmt at side med det store sjal lige nu.


Boller - jeg har morgenbrødstjansen til arbejde i dag, så jeg har været oppe tidligt. Valnøddeboller og durumboller med forskellige korn på.


God arbejdslyst til jer derude der ikke stadig har sommerferie.

10 comments:

Sylvia said...

God morgen og god fredag Gitte
Dine morgenboller frister. Men her står de jeg bakte på søndag, står nå på tining på ovnen, til de andre her i huset. Jeg selv, er straks på vei til jobb, og må spise kjøpeboller fra butikken.
Ditt sjal blir bare så fantastisk. Og de pulsvarmere var kjempefine!!!! Kjekt å få brukt opp restene av sjalet, og så får du dem som tilbehør til det også.
Her meldes det STOR SOL i morgen. Da har jeg tatt meg ekstra fri, for å være sammen med venninnene mine. De strikker ikke, så det blir lunch med deilig kaffe og masse snakk.
God helg. Klem

anne marie vorsaa said...

Fine pulsvarmer. Og så passer de jo til dit sjal. Sikke en masse dejligt morgenbrød du fik lavet , hvem derdog bare den heldige kollega til dig. Nyd dagen.

Lilli said...

Ej hvor er de fine - og perfekt navn til dem :-)
Og det må godt vare længe inden du bliver færdigt med sjalet...åhh hvor er det bare skønt endelig at mærke varme aftner!!!
Uhmmm lækre boller ;-)

Strikkeheksen said...

Hvor er de bare mega seje, Gitte - og det er så dejligt at se, at du går helt amok med farver :-) Jeg har lige blogget min Country Casual trøje - er SÅ glad for den, så tusind tak fordi jeg måtte købe garnet :-) Jeg kan simpelthen smage de boller og er godt sur over, at jeg nok må vente helt til næste års sommerstrik ;-) Ha en dejlig weekend :-)

Eva said...

Det må gerne vare lidt, før du får monteret sjalet, - hvor er det skønt med lidt varmegrader.

Madam Munch said...

Flotte Ginger pulsvarmere. Sjovt at se farverne blandet på den måde. Sjalet bliver klar til sensommeren, som varsler efteråret/løvfaldet.

Citronmoster said...

Dine pulsvarmere er simpelthen så flotte i de farver, perfekt tilbehør til dit smukke sjal :)

Lin said...

Halloej hvor er det sjal blevet flot. God idé med pulsvarmere til. Dem kan man ikke faa nok af.
De boller ser gode ud. Er det hurtighaevende eller har du vaeret grytidligt oppe???

Helle said...

De pulsvarmerne passer jo perfekt til sjalet du holder på meg. Deilige høstfarger. Jeg er nesten misunnelig på det sjalet du lager, det blir simpelthen så flott, men for et arbeide du legger ned i det.

Det høres ut som om dere har det litt varmere enn vi har det nå, for ull i fanget er ikke et stort problem her. Vi hadde et glimt av sommer i helgen, men du kan si at det har gått litt over. Ikke at jeg leter etter ullsokkene, men de gode sommertemperaturene hvor du tenker at du burde finne frem bikinien, - de de dagene de har vi ikke hatt mange av her oppe.

Mona Elisabeth Pedersen said...

Hold da op - er du allerede ved at være færdig med sjalet ? Pulsvarmerne passer perfekte i farverne dertil. Sommetider er det rart med et hurtigt projekt - især når man lige har været igennem et stort :o)