Sunday, September 6, 2015

Strik 2, slip 1 og hold masken......

- hørt for flere måneder siden i Cafe Hack. Det var åbenbart slogannet i hans svigermors strikkeklub.Synes den var rigtig morsom. Elsker en søndag formiddag med Cafe Hack.

Til kjoleføljetonen. Sylvia forslog, at jeg kunne nøjes med en knap :-), og set i lyst af mine hedeture ville det måske være godt med lidt mulighed for udluftning. Jeg har nu alligevel besluttet, at der skal lidt flere knapper i. Jeg var i både stof- og garnbutik fredag, men fandt ikke noget der passede. Lørdag kom jeg i tanke om at jeg da havde små grå Birthe Sahl knapper liggende! Frem med hæklenålen, få kanten hæklet og trenserne tilpasset knapperne. Her er ærme 1 og knapperne sat til med nåle.


Hortensia og Høstanemoner blomster fint i haven lige nu.


Synes ikke jeg gad løbe en tur her til morgen - har ligget vågen i mange timer. Men eftersom vi ikke var på tur i går morges, var Bastian fuldstændig overbevist om at det var i dag det skete. Han sad klar i gangen da jeg stod op, og brugte den næste halve time til at komme hen til mig, kigge glad og logrende op på mig, og så sætte af i fuld firspring mod fordøren. Efter han havde lavet det nummer 10 gange forbarmede jeg mig over ham, og tog løbesko på....

Nu vil jeg pakke strikketøj, for vi skal mødes hos Helle i Strikkesøstrene i dag, og jeg bliver hentet af Mariann kl. 12.

9 comments:

Lisbeths Verden said...

Wow hvor lekker !

Sylvia said...

Så fin den blir, selv med mange knapper!! ;)
Jeg synes nå du kunne holdt deg til den ene, som jeg foreslo, hi hi
Jeg har også sovevansker for tiden, og nå som jeg nermer meg 50 år, tror jeg nok jeg er på vei inn i overgangsalderen .
Det hjelper faktisk å gjøre som man pleier, selv om man ikke har sovet. Jeg får ekstra energi hvis jeg går meg en lang tur......jeg jogger jo ikke, ei heller driver noen form for trim. Men jeg går omtrent en time hver dag.
I morgen skal jeg se om jeg får sendt deg pakken din.....
God søndag, sammen med Strikkesøstrene. Du må hilse.
Klem

Uldbegavet said...

Kjolen bliver superfin - god ide med lidt flere knapper. 1 er nok lige i underkanten til at holde sammen på det hele.
Det er svært at stå for sådan en insisterende hund, der tydeligvis VIL ud, kan godt forstå du hentede løbeskoene.
God fornøjelse hos strikkesøstrene.

vibstrik said...

Uh den bliver flot, og knapperne er lige i øjet:-)

Barwitzki said...

Det blir en fantastisk kjolen, ha masse glede med fortgang.
Så hyggelig med strikksøstrene, ønskers riktig god søndag alle sammen.
Vi ha bare regn, kald og vinden blåser og der koselig hjemme med boken, strikketøy,
lage mat, noen bake - jeg bakte engelsk scone første ganger - og nå vi vil spiser med fløte og jorbærsyltetøy og fem time te - ekt engelsk. Hilsen til deg. Viola

Lilli said...

Ha ha ja een knap ville da nok samle den, men vist ikke overlade meget til fantasien...den bliver virkelig flot - og netop et eksempel på nødvendigheden af lagervarer ;-)

Chain of Yarn said...

Den bliver virkelig flot. Og så var det kun en gevinst at have knapper på lager fra selveste Birthe Sahl. Jeg håber I får en hyggelig dag hos strikkesøstrene.

Unknown said...

Super flotte ting du har fået lavet. Jeg syntes det ser planlagt ud at farven ikke helt passer sammen.
I må have en rigtig hyggelig tur til Fanø, bare jeg skulle afsted. Men min søn der fylder 9 vil nok blive lidt sur. Hihi

Unknown said...

Nice post. thanks for the shared with us. web design web