Sunday, January 10, 2016

Farveskift til søndagshygge

Egentlig ville jeg strikke første ærme færdig på Bits i dag, men i stedet har jeg hygget med et andet projekt og lidt bredere striber. Det har været en afslappende søndag med hjemmebagte boller, vasketøj i maskinen, Netfix på fjerneren og strikketøj i hånden.


Jeg har strikket på Christel Seyfarth trøjen. Ærmerne og belægning til forstykkerne er strikket. Belægningen er strikket i forlængelse af den ombukkede kant, og skal klippes op sammen med forstykkerne. Nu strikker jeg på båndet der skal syes på for at skjule opklipningerne. Der ser lidt sjovt ud med alle de orange tråde - ikke :-)


Udenfor dalede sneen - og indenfor var der tændt sterinlys. Lige sådan en søndag jeg trængte til.


I går var manden og jeg i biografen. Julegaven fra vores søn var biografbilletter. Vi så "The Hatefull Eight" - en Quentin Tarantino-film. Jeg kan rigtig godt lide hans film - måden tingene bliver fortalt på, den skæve humor, - og at fortællingen ikke altid sker i kronologisk rækkefølge. Til gengæld er der flere film, hvor jeg aldrig har set/kommer til at se det hele - både i går og også da jeg så Django Unchained var jeg nødt til at lukke øjnene. I går må jeg indrømme at jeg vist også fik mig en lille lur. Den var lidt langtrukken indtil tingene rigtig begynder at tage fart.


Indkøb i Netto til aftensmad - incl. bog til 50 kr.: "Hæklelyst", der ud over opskrifter også indeholder en hækleskole. Jeg synes det er hyggeligt at hækle og vil gerne lære mere.

5 comments:

Mona Elisabeth Pedersen said...

Arrh montering af Ormegraverpigens nattrøje ! Så nærmer sig målstregen .. Alle de belægninger og bånd tager sin tid at strikke, men det er bare så flot bagefter.

Lin said...

Den troeje er jeg meget spaendt paa at se faerdig. Det bliver vel en gang inden naeste week-end .lol.

Herligt med saadan en soendag. Lidt romantisk med sne der stille daler ned og saa strikketoej og sofahjoerne. Kan lige forestille mig det.
Her har det oeset ned hele dagen og jeg sad og varmede baenken mens jeg ventede paa den mindste som havde tae kwondo' traening med en tidligere europamester. Det var spaendende, men koldt og selvfoelgelig havde jeg strikketoej med. Manglede godt nok termokanden. Den maa jeg huske naeste gang.lol

Uldbegavet said...

Den ormegraver trøje bliver vist rigtig elegant og lige dig tror jeg. Jeg er sikker på, at den vil klæde dig rigtig godt.
Sådan en strikkesøndag er noget af det bedste, bare tv og strikketøj og hygge, så må sneen godt dale ned udenfor.
Tarantino filmen glæder jeg mig også til, er stor fan af hans film.

Ruths datter said...

Høres ut som en trivelig dag. Veldig trivelig å hekle.
Klemz

Strikkeheksen said...

Netfix?? Det kender jeg ikke ;-) Håber, da ikke du er kommet på stoffer ;-) He he - dejligt med sådan en afslappet søndag. Jeg garanterer ikke for, at din lørdag i morgen bliver afslappet, men jeg håber den bliver sjov - glæder mig så meget til at se dig igen :-)