Monday, February 1, 2016

Pulsvarmere, småstrik og garn på det lokale bibliotek

Langt de fleste pulsvarmere, jeg har strikket er endt som gaver. Nu er jeg igang med en stak til mig selv og nok også Lise. Denne uges modellen er en Irenes med falske snoninger og tilsat en tommelfinger, strikket på p2½.


Jeg er til småstrik lige nu - bruger rester og hygge mig gevaldigt. Derudover har jeg taget hul på et nøgle garn, som jeg for lang tid siden har fået af Sylvia, og som jeg næsten ikke kunne nænne at strikke af. En blanding af cashmere og Silke - det mest lækre, bløde garn man kan tænke sig. Det bliver til et par luksus pulsvarmere med perler i (som Lise ikke må låne.....).


Jeg har også gang i et par vinrøde af en rest Isager Highland.


Fredag var jeg på tur med veninder, lørdag formiddag var Lise og jeg i byen efter fødselsdagsgave til Søren, og lørdag eftermiddag var Garngaragen med garn og modeller på mit lokale bibliotek. Det var et overskueligt arrangement med 3 borde med garn og 6-8 opstrikkede modeller. Jeg fandt noget rødt uld i den varme dejlige røde farve, som jeg er så vild med. Det og lidt strømpegarn kom med hjem.
Og så mødte jeg Sussie og Elisabeth - det var rigtig hyggeligt.

8 comments:

Strikkeheksen said...

Nu skal vi også passe på vi ikke underkender de små projekter, for de er så hyggelige og indeholder tit finesser som er helt særlige ☺ sikke dejlige pulsvarmere du får ud af det. Jeg er spændt på de fine perlevarmere ☺ det er også bare tilfredsstillende at få brugt garnet til sidste stump. Selvvhar jeg lige opbrugt 100 g sokkegarn til hyggesokker til mine små piger og det blev virkelig brugt til absolut sidste trevl ☺ Ha en dejlig aften - nu vil jeg have et hadeprojekt færdigt!


Strikkeheksen said...

Ps: så du bodil Munchs pulsvarmere? Dem var jeg nødt til lige at købe ☺

Helle said...

Av en eller annen grunn er det sjelden jeg hver opp med småstein, enda så hyggelig det er. Jeg er egentlig en storbruker av pulsvarmere, så dette var en god påminnelse om hva jeg kan bruke retelageret mitt til. Og pulsvarmere i kasjmir, silke og med perler, ja de må vel nesten brukes til fest! 😊

Helle said...

*småstrikk ble omgjort til småstein av en ivrig autokorrektur. ..

Ruths datter said...

Småstrikk her også. Det går i luer her. Nydelige pulsvarmere.
Klem

Uldbegavet said...

Åh det skulle jeg have vidst, så ville jeg jeg også have været på biblioteket.
Lækkert garn du fik købt og fine ting du har fået lavet. Hvad skal du mon lave af det nye garn?

Lin said...

Som Lise ikke maa laane. Haha, tak for et godt grin, jeg giver hende to blikke, et kast med oejenvipperne og et stort moooaaar, og saa er mor Gitte solgt og Lise ude af doeren med pulsvarmerne. hihi, den er stensikker.
Laekre ting ioevrigt.
Knus

Lilli said...

Nogle gange er småstrik lige det vi trænger til...jeg hat også gang i pulsvarmere...
Dine er så fine - og dejligt med lidt brug af lagervarer som måske ikke kan række så langt men som er lækkert...:-)